Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinin tüm ekibini yasa boğan ölüm!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin tüm ekibini yasa boğan ölüm!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisi 4 sezon atv ekranında yayınlandı ve geçtiğimiz yıl Haziran ayında final yaparak ömrünü tamamladı. Çok başarılı bir proje olarak bilinen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, aynı zamanda yurt dışında satışı yapılan ve çok başarılı olan bir proje olarak da hatırlanıyor. Ancak bu sefer dizi Kahramanmaraş’ta aynı gün içinde iki kez yaşanan iki büyük deprem faciası sonrasında yeniden gündem oldu.

Dizinin oyuncuları arasında yer alan Emel Atıcı ile kızı Püryan Atıcı’nın da bu felaket sırasında enkaz altında kalarak yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Dizinin yapımcısı olan TIMS&B yapım firması tarafından yapılan bildirimde oyuncunun hayatını kaybettiği haberleri doğrulandı.

Açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde Bir Zamanlar Çukurova dizimizin değerli oyuncusu Emel Atıcı ve kızı Püryan Atıcı’yı da kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

Emel Atıcı ve sevgili kızına, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.”

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin tüm ekibini yasağa boğan ölüm! 46