Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman dizileri için son derece gerçekçi ve akllı bir strateji çizdi!

Can Yaman dizileri için son derece gerçekçi ve akllı bir strateji çizdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu Can Yaman, Dolunay ve ardından da Erkenci Kuş dizilerinin getirdiği hava ile ülkemizden daha çok yurt dışında geniş kitlelere ulaştı.

Türkiye’de zaten geniş kitleler tarafından tanınan Yaman, son 2 yıl içinde yurt dışında da hızlı bir süreç sonucunda ciddi bir bilinirlik elde etti.

Yunanistan, İtalya ve Fransa seyahatlerinde yabancıların ilgisini net bir şekilde görebildik.

Ayrıca İstanbul’da da sokakta çoğunlukla yabancı hayranların ilgisi ile karşılaşan Can Yaman, bundan sonraki dizileri için de önemli kararlar aldı.

Yaman, dizi stratejisini Gold Film’in sahibi Faruk Turgut ile birlikte belirliyor. Yeni strateji yurt dışında satışının kolay olabileceği bir proje üretmek.

Ocak ayında askere gideceğini anlatan Can Yaman, şimdiden yeni dizisinin detaylarının oluşmaya başladığına değindi.

Uçankuş TV’deki röportajında “Daha yeni bir proje şekilleniyor… Faruk Turgut ile konuştuk. Detayları veremiyorum tabii ki. Ama askerden sonra Mart gibi güzel bir proje düşünoyoruz. Farklı bir karakter, çok farklı bir karakter. Büyük ihtimalle romantik komedi olmayacak. En iyisini yaptık. Yeni aşkın ön planda olacağı bir dizi olacaktır” diye konuştu.

Can Divit gibi yine orijinal bir karakter yaratmayı hedefleyen oyuncu, bundan sonraki dizilerinde hep aşkı ön planda tutacak.

Çünkü içinde aşk olmayan bir yapım yurt dışında pek de satmıyor…

Yaman, bu yeni strateji hakkında şu detayları verdi: “Yurt dışı satışlarını ön planda tutuyoruz, yaptığımız dizilerde.Faruk bey de öyle düşünüyor. Aşkın olmadığı bir proje yurt dışında çok fazla rağbet görmüyor. Aşkın ön planda olacağı bir dizi yapacağım, öyle düşünüyorum. Farklı bir tarz. Aktörlüğün en güzel kısmı farklı imajlara, stillere girebilmek. Bunun tadını çıkartıyorum. Yine özgün yine marjinal bir karakter olacak. Yine umarım Can Divit gibi orijinal bir karakter yaratabilirim.”