Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, Haluk Bilginer’in sözü ile kendini savundu!

Can Yaman, Haluk Bilginer’in sözü ile kendini savundu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Can Yaman, sadece oyunculuğu ile değil zekasıyla da kendini gösteriyor. Dolunay ve Erkenci Kuş dizilerinin yurt dışına satılmasının ardından, özellikle sosyal medya üzerinden yabancı hayranları ile kurduğu samimi diyalog ünlü oyuncuya büyük kapılar açtı.

Yunanistan, İtalya, Fransa ve son olarak da İspanya seyahatlerinden katlanarak artan bir ilgi ile karşı karşıya kalan Can Yaman, aynı ilgiyi Türkiye’deki hayranlarından görmüyor. Ancak yabancı takipçileri ünlü oyuncuyu İstanbul’da bile bularak bir şekilde temas kurmak, fotoğraf çektirmek istiyor.

İspanya dönüşünde havalimanında kimsenin karşılamadığı Can Yaman’a bu tezatlık soruldu.

Galatasaray’da forma giyen Falcao’yu örnek gösteren Yaman, “Falcao buraya geldi karşılandı. Kolombiya’da böyle karşılanıyor mu? Buradaki futbolcuları neden insanlar karşılıyor. Ülkelerinde karşılıyorlar mı? Bu enteresan bir konu zaten” diye konuştu.

Geçtiğimiz ay İtalya’nın Napoli kentine giden ve burada otelin önünde büyük bir kalabalık ile yine olay olan Can Yaman, yaşadığı bir anıyı da paylaştı.

Ünlü oyuncu, şöyle konuştu: “Napoli’ye gittiğimiz de otel bana dedi ki ‘Buraya Maradona geliyor böyle izdiham olmadı.”

Yaşananların sadece kendisi için değil Türkiye için de önemli olduğuna vurgu yapan Can Yaman, Emmy ödülünü kazanan Haluk Bilginer’in kedisi için değil Türkiye için çok gurur duyduğunu söylemesine atıf yaptı.

Yaman, “Bir Türk oyuncunun bu şekilde karşılanması Haluk Bilginer’in dediği gibi “Kendi adıma değil ülkem adına çok gurur verici’. Biraz da bu milli duygularla bakmak lazım. Ne güzel ki böyle bir şey oluyor” diye konuştu.