Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman hayranlarının doğum günü çılgınlığı sürüyor!

Can Yaman hayranlarının doğum günü çılgınlığı sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, Dolunay ve ardından da Erkenci Kuş dizileriyle kariyerinde adeta bir zıplama yaşadı.

Yurt dışında bilinirliği her geçen gün artan oyuncu, sempatik tavırları, mütevaziliği ve hayranları ile sıcak iletişim kuran, kibirsiz yaklaşımlarıyla beğenileri toplamaya devam ediyor.

Bugün, ünlü oyuncu için önemli bir gün… Çünkü 8 Kasım doğum tariihi… 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Can Yaman 30. yaşını dünyanın birçok bölgesindeki hayranları ile birlikte kutluyor.

Sosyal medyada kutlamalar saatler 8 Kasım’ı gösterdiği andan bu yana devam ediyor… Hayranların farklı mesajlarla ünlü oyuncuya övgülerde bulunmakta.

Sadece ülkemizde değil birçok ülkede Twitter gündeminde Can Yaman’ın doğum günü önemli başlıklardan birisi oldu.

Can Yaman için başlatılan doğum günü çılgınlığı farklı ülkelerdeki twitter kullanıcıları tarafından gündemin üst sıralarına taşınması için büyük bir çaba ile sürdürülüyor.

Ünlü oyuncu bu girişimin farkında olduğunu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gösterdi.

İspanya, İtalya, Brezilya ve Türkiye’de Twitter gündeminin fotoğraflarını paylaşan oyuncu, uluslararası bir yıldız olmanın da farkını yaşıyor.

Can Yaman hayranlarının doğum günü çılgınlığı sürüyor! 10 Can Yaman hayranlarının doğum günü çılgınlığı sürüyor! 11 Can Yaman hayranlarının doğum günü çılgınlığı sürüyor! 12 Can Yaman hayranlarının doğum günü çılgınlığı sürüyor! 13