Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman hem Ferzan Özpetek’i hem de İtalyan hayranlarını mest etti!

Can Yaman hem Ferzan Özpetek’i hem de İtalyan hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, uzun süredir yabancı hayranlarının ilgisi nedeniyle gündem olmayı sürdürüyor. İtalyan Lisesi’ni bitiren ve hukuk okuyan ünlü oyuncu, Dolunay ve ardından Erkenci Kuş ile büyük bir başarı kazandı. Oyuncu bu iki dizisi sayesinde de yurt dışında milyonlarca hayrana sahip oldu.

İtalyanca’yı iyi derecede konuşan Can Yaman, Ferzan Özpetek’in “Come un respiro” isimli kitabı ile fotoğrafını yayınladı. Ünlü yönetmene mesaj gönderen Can Yaman, İtalyan hayranlarını da çok mutlu etti.

“İstanbul Kırmızısı” ve Sen Benim Hayatımsın” romanlarını kaleme alan yönetmen Ferzan Özpetek’in “Come un respiro” adlı kitabı Neval Barlas tarafından “Bir Nefes Gibi” adıyla Türkçeleştirildi. Kitap 12 Mayıs 2020 tarihinde yayınlanmıştı. Can Yaman, kitabın İtalyanca versiyonu ile paylaşım yaparak önemli bir mesaj vermiş oldu.

İspanyolca öğrenmeye başlaması ile de dikkat çeken ünlü oyuncu şu sıralarda Özge Gürel ile birlikte Bay Yanlış dizisinde başrolde bulunuyor. Dizi sayesinde popülerliğini daha da artıran ünlü oyuncu, sosyal medyada da takipçileri sayesinde sıklıkla gündem olmayı başarıyor.

Can Yaman’ın bu paylaşımına Ferzan Özpetek de emojilerle yanıt verdi…

Can Yaman hem Ferzan Özpetek'i hem de İtalyan hayranlarını mest etti! 8

İşte Can Yaman’ın paylaşımı:

Come un respiro ••• @ferzanozpetek ????????????????

Can Yaman hem Ferzan Özpetek'i hem de İtalyan hayranlarını mest etti! 9