Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel ve Beyza Şekerci’nin tatil güzelliği, Simay Barlas’ın sevimli hayvan dostları

Bergüzar Korel ve Beyza Şekerci’nin tatil güzelliği, Simay Barlas’ın sevimli hayvan dostları

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Mart ayında ikinci oğlu Han’ı dünyaya getirdikten sonra, ailesi ile birlikte tatil keyfi yaşıyor. Beyza Şekerci ise 2018 yılının Ekim ayında doğan oğlu Can’ı büyüttü. Oyuncu, şimdilerde tatilde. Zalim İstanbul’dan sonra Simay Barlas, dinlenmeye çekildi işte ünlü isimlerin tatil paylaşımları…

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla göz dolduran Bergüzar Korel, tatilde ne kadar mutlu olduğunu anlatan fotoğrafları ile göz doldurdu.

Bergüzar Korel ve Beyza Şekerci'nin tatil güzelliği, Simay Barlas'ın sevimli hayvan dostları 10

Bergüzar Korel, denize girdiği anlardan çektirdiği hoş pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Takipçilerinin “Yaz güzeli” diye yorum yazdığı ünlü oyuncuyu birçok arkadaşı da mesajlarıyla destekleri.

Bergüzar Korel ve Beyza Şekerci'nin tatil güzelliği, Simay Barlas'ın sevimli hayvan dostları 11

Tatilde bulunan isimlerden birisi de Beyza Şekerci. Ünlü oyuncu, instagram hesabından denizde bikinili pozunu yayınladı. Fit vücudu ile göz dolduran ünlü oyuncu, oğlu Can’ı 2018 yılının Ekim ayında dünyaya getirmişti.

Bergüzar Korel ve Beyza Şekerci'nin tatil güzelliği, Simay Barlas'ın sevimli hayvan dostları 12

Zalim İstanbul dizisinde Damla karakteri ile izlediğimiz Simay Barlas ise dostları ile sevimli bir fotoğrafını yayınladı. Zalim İstanbul’u finalinin ardından ünlü oyuncu şu sıralarda dinlenmeye çekildi.

Bergüzar Korel ve Beyza Şekerci'nin tatil güzelliği, Simay Barlas'ın sevimli hayvan dostları 13