Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman için yeni dizisi El Turco’nun diğer dizilerinden büyük bir farkı var!

Can Yaman için yeni dizisi El Turco’nun diğer dizilerinden büyük bir farkı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus için kamera karşısına geçen ve Macaristan’da uzun süre kalan Can Yaman, yeniden İtalya’ya dönüş yaptı. Osmanlı yeniçeri askeri Balaban olarak yeniden setlere dönen Can Yaman, 7 ay süren zorlu bir çekim sürecini tamamladı. İtalyan tarihi için de önemli olan Balaban karakteri ile 2023 yılında izleyicilerin karşısına çıkması beklenen oyuncu, çok yoğun bir dönem yaşadığını açıkladı.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan oyuncu, İtalya’ya geri döndüğünü ve hayatına kaldığı noktadan devam ettiğini ifade ediyor. Ancak El Turco dizisi için ortaya koyduğu çabanın büyük bir anlamı var. Can Yaman diyor ki, “Hayatımın rolü olduğu için çok fazla çalışma, sonuna kadar özveri ve yüzde yüz bağlılık gerekiyordu.”

Can Yaman, 7 aylık çekim sürecinde El Turco dizisindeki rolü için büyük emek ortaya koydu ve bu projeyi de hayatının en önemli rolü olarak görüyor. Şimdiden sevinçli olduğunu da ifade eden oyuncu, çekimler sırasında yaralandığını da açıkladı.

Can Yaman, “Birkaç hafif yaralanma ve çekim boyunca birikmiş yorgunluktan kurtuluyorum” diyerek de sevincini dile getiriyor. Stres yaşadığını kabul eden ve Türkiye’de yaşanan deprem felaketine atıfta bulunan ünlü oyuncu, “Kendime ve ihtiyacı olan diğer insanlara biraz rahatlama sağlamak için elimden gelenin en iyisini yaptım” diye yazdı.

El Turco dizisinin çekimleri sırasında da depremden etkilenen insanlara yardımcı olmak için çaba sergilediğini ifade eden oyuncu, dostları ile bir araya gelerek huzur bulmaya ve biraz dinlenmeye çalıştığını da ifade etti.