Ana sayfa Dizi Fragmanları Veda Mektubu’ndan çarpıcı sahne! Anne kız arasında büyük yüzleşme…

Veda Mektubu’ndan çarpıcı sahne! Anne kız arasında büyük yüzleşme…

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu, yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Göz dolduran kadrosu ve yaşanmış bir hikâyeye dayanan konusu ile ilgi uyandıran dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümüne Aslı ve Alanur ‘un yüzleşmesi damga vuracak.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı diziden yayınlanan ön izleme diziye dair merakı iyice arttırdı.

Aslı’nın Mehmet ile beraber olmasını istemeyen Alanur, Ziya ve Seher’in evini basar. Aslı’yı kolundan tutarak götürmek isteyen Alanur, Aslı’nın tüm gerçekleri bildiğini öğrenir. Anne kız arasında yaşanan tartışmada Aslı, Alanur ile gitmeyerek Mehmet’in evinde kalır.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

Zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de çok konuşulacak olan Veda Mektubu 13 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D’de…