Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman ile Demet Özdemir sosyal medyada ortak noktada buluştu!

Can Yaman ile Demet Özdemir sosyal medyada ortak noktada buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Can Yaman hakkında sosyal medya platformlarında arama yapan herkes fark ediyordur, yabancı hayranlar müthiş bir ilgi ile ünlü oyuncumuz hakkında birçok haber, bilgi, fotoğraf, dizi sahnesi paylaşıyor…

Can Yaman hakkında Türkçe mesaj, yorum bulmak her geçen gün daha da güçleşiyor. Ünlü oyuncunun özellikle Latin Amerika’daki takipçileri sıkı ve bir o kadar da çalışkan… Sosyal medyada Bay Yanlış dizisi dün akşam 9 farklı ülkede birden Twitter gündemine girdi ise, işte bunun altında yatan neden de oyuncunun yabancı hayranlarının bir hayli etkili olması.

Can Yaman, instagram hesabından son halini paylaştı. Oyuncunun yabancı hayranları binlerce yorum bıraktı. Aralarında Türkçe yorum bulmak bile çok zorlaştı. 600 bine yakın beğeni alan bu paylaşım, twitter ortamına da taşındı.

Can Yaman ile Demet Özdemir sosyal medyada ortak noktada buluştu! 8

Her gün, farklı dillerden, farklı kültürlerden binlerce kişi Can Yaman hakkında birçok içerik üretiyor. Bunun sonucunda da ünlü oyuncu uluslararası alanda çok az Türk ünlünün elde edebildi bir şöhrete doğru yol alıyor.

Benzer bir durum Demet Özdemir için de geçerdi. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi için de ünlü oyuncunun hayranları sosyal medyada birçok paylaşım yapıyor. Ancak Demet Özdemir’in Türk hayranlarının da en az yabancı hayranlar kadar etkili olduklarını görebilirsiniz.

Ünlü oyuncu da bugün aşağıdaki fotoğrafını yayınladı ve yine yüzbinlerce kişi tarafından beğeni aldı. Twitter ortamına da taşınan bu fotoğraf için çok sayıda iltifat içerikli yorum da yapıldı.

Can Yaman ile Demet Özdemir sosyal medyada ortak noktada buluştu! 9

Erkenci Kuş dizisiyle birlikte büyük bir ivme kazanan sosyal medya etkileşiminde Can Yaman ve Demet Özdemir, adeta başı çekiyor.

İki isim yurt dışında en çok konuşulan Türk oyuncular oldu. Her paylaşımları milyonlarca kişiyi etkiliyor.

“Seni desteklemeyi bırakmayacağız” şeklindeki mesajları her iki ünlü oyuncunun hayranlarından da sıklıkla duyabilirsiniz.

Bu da iki ünlü ismin sosyal medyadaki ortak noktası…