Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman ödül aldı ama en çok törende giydiği kıyafet konuşuldu!..

Can Yaman ödül aldı ama en çok törende giydiği kıyafet konuşuldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bay Yanlış dizisinin ardından kariyerine İtalya’da devam eden oyuncu Can Yaman’a Monte Carlo Film Festivali’nden ödül geldi.

Yakında Disney Plus’ta yayınlanacak El Turco dizisinde rol alacak olan oyuncu, bu kez sosyal yardım projeleriyle adından söz ettirdi.

Zor durumdaki çocuklara yardım etmek için kurduğu “Can Yaman for Children” isimli derneğiyle sayısız projeye imza atan Yaman, festivalde sosyal yardım ödülünün sahibi oldu.

Yakışıklı oyuncu, mutluluğunu sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı ve “Monte Carlo’da pek çok harika insanla harika vakit geçirdim. Güzel bir motivasyonla başladığım girişimim için ödüllendirilmekten onur duyuyorum” dedi.

Can Yaman ödül aldı ama en çok törende giydiği kıyafet konuşuldu!.. 7

Kurduğu “Can Yaman For Children” derneğiyle hasta ve yardıma muhtaç çocuklara el uzatan Can Yaman’a sosyal sorumluluk projelerine en çok önem veren uluslararası aktör ödülü verildi.

Yakışıklı oyuncu ödülü almak için Roma’dan Monaco’ya helikopterle uçtu. Can Yaman, ödül töreninde giydiği kıyafetle de adından söz ettirdi.

Ünlü oyuncu festival boyunca Dolce Gabbana’nın kendisi için hazırladığı özel kıyafetleri giydi. Marka, ünlü aktörün kıyafetlerini sosyal medya sayfasından da  paylaştı.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Can Yaman (@canyaman)’in paylaştığı bir gönderi

Kariyerini bir süredir İtalya’da devam ettiren Can Yaman, geçtiğimiz haftalarda Canale 5’te yayınlanacak olan Viola Come Il Mare dizisinin çekimlerini tamamladı.

Disney Plus ile anlaşan ünlü oyuncu platform için çekilecek  ve yabancı bir kadın oyuncuyla başrolünü paylaşacağı El Turco dizisine hazırlanıyor.