Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman öyle büyük bir karar verdi ki, aldığı ödül şevkini daha da artırdı!

Can Yaman öyle büyük bir karar verdi ki, aldığı ödül şevkini daha da artırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, son yıllarda hem Türkiye’de hem İtalya’da hem de dünyanın birçok ülkesinde çok popüler oldu… Erkenci Kuş ve ardından Bay Yanlış dizileri ile büyük dikkat çeken oyuncu, 1,5 yıldır bulunduğu İtalya’da da önemli işler yaptı.

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra, ihtiyacı olan çocuklara destek vermesi ile kalpleri kazanan Can Yaman, hayatının en önemli kararlarından birisini de bu konuda aldı… Çocuklara yönelik yaptığı projeler ile büyük dikkat çeken oyuncu, ödül de kazanarak yardım faaliyetlerini daha geniş kitlelere duyurma imkanı buldu.

Oyuncu, aldığı ödüllerle de adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Hayranlarının büyük gurur duyacağı bir ödül daha geldi… Monte Carlo Film Festivali’ne katılan Can Yaman, yardım faaliyetleri nedeniyle ödüle layık bulundu.

“Can Yaman For Children” isimli bir dernek kuran oyuncu, yardıma muhtaç çocukların dertlerini çözmeye çaba harcıyor. Bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında çeşitli hastane ziyaretleri de yapan ve çocuklarla bir araya gelen Can Yaman, bu çabalarının karşılığını aldı.

Can Yaman öyle büyük bir karar verdi ki, aldığı ödül şevkini daha da artırdı! 7

Sosyal sorumluluk projelerine en çok önem veren uluslararası aktör ödülü verilen oyuncu, sevenlerine yine büyük bir gurur verdi.

Sosyal medyada helikoptere bindiği anların görüntüsü ile olay olan Can Yaman, Roma’dan Monaco’ya geçerek ödülünü teslim aldı.

Monte Carlo Festivali’nde Dolce Gabbana kıyafetleri giyen oyuncu, yine şıklığı ile göz kamaştırdı.

İtalya’da son dönemde “Viola come il mare” isimli dizide bir polis karakteri ile yer alan oyuncu, ayrıca Disney Plus anlaşması da çok konuşuldu.

El Turco isimli yeni bir dizi için anlaşma yapan Can Yaman, yakında Türkiye’ye gelecek ve çekimlere katılacak.