Ana sayfa Dizi Haberleri Toplumun en büyük derdi, Yargı dizisiyle büyük bir anlam kazandı!

Toplumun en büyük derdi, Yargı dizisiyle büyük bir anlam kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisindeki başarının sırlarını Kaan Urgancıoğlu verdi! Milyonlarca izleyici etkileyen Yargı dizisinin popülerliği Türkiye sınırlarını aştı. Dizi yurt dışında da ilgi görmeye başladı. Özellikle sosyal medya ortamında yabancı dizi hayranlarının Yargı’ya gösterdiği müthiş ilgiyi fark etmişsinizdir.

Yargı’nın bu başarısının altında yatan en önemli neden tabii ki senaryo… Senarist Sema Ergenekon’un 2 yıllık çabasının ürünü olan hikaye çok etkili… Her bölümde sürprizler yaşanıyor ve ters köşe denilebilecek sahneler ile izleyiciler şaşkına dönüyor.

Sadece dizinin hayranları değil, oyuncular da aynı şekilde her bölümün senaryosunu okudukları zaman şaşırdıklarını itiraf eden açıklamalar yapıyor. Sema Ergenekon işinde çok başarılı. Hatta ünlü senaristin eşi Uğur Aslan’ın kendisine daha az sahne yazması için yaptığı ricayı bile kızarak karşılayan Sema Ergenekon herkesin takdirini kazanmış durumda.

Kaan Urgancıoğlu da her fırsatta senaryoya dikkat çekiyor. Oyuncu, Yargı dizisinin başarısının sırrı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Çok güzel kuruldu, iyi hazırlanıldı. İyi bir senaryomuz var. Oyuncular birbiri ile çok güzel bir uyum yakaladılar. Yapım şirketi, yönetmenimiz, senaristimiz, diğer oyuncular… Her zaman denk gelmeyen bir uyum başarısı yakalanmış oldu. Halkın da ilgisini çekti, çünkü adaleti, vicdanı ve aile kavramlarını anlatıyor.”

Dizinin özellikle adalet kavramı üzerinde durması toplumun taleplerini de yansıtan bir durum. Yargı dizisi, son dönemin adalet kavramı üzerine yapılan tartışmaların da bir sonucu olarak, yükselmeye ve milyonları etkilemeye devam ediyor.