Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman ünlü film yapımcısıyla bir araya geldi!

Can Yaman ünlü film yapımcısıyla bir araya geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kariyerini bir süredir İtalya’da sürdüren oyuncu Can Yaman, ülkenin önemli etkinliklerinden biri olan Sardinya Film Festivali’ne katılmak üzere Sardinya Adası’na gitti.

12 Haziran’a kadar devam edecek. Dünyanın farklı ülkelerinden filmlerin yarışacağı festivale Josh Hartnett, Cuba Gooding Jr., Naomie Harris ve Rossy de Palma gibi dünyaca ünlü isimler katılacak.

Festivalden görüntülerini instagram hesabından paylaşan oyuncuya ilgi her zamanki gibi yoğundu. Can Yaman artık İtalya’nın en ünlü oyuncularından biri olarak görülüyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Can Yaman (@canyaman)’in paylaştığı bir gönderi

Bir yıldan uzun süredir İtalya’da bulunan ve ülkede birçok projede yer alan Can Yaman, festivalde ünlü film yapımcısı Tiziana Rocca’yla da bir araya gelerek poz verdi.

İki ünlü ismin samimiyeti dikkatlerden kaçmadı. Tiziana Rocca, Can Yaman ile fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından da paylaştı.

Can Yaman ünlü film yapımcısıyla bir araya geldi! 7

Öte yandan Can Yaman yeni projesi El Turco için çalışmalarını son hız sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen oyuncu bu süreçte de Türkiye’de olacak. Can Yaman’ın yaz boyunca çekimler sebebiyle Türkiye’de kalması planlanıyor.

Ay Yapım tarafından çekilecek dizinin senaryosu Kerem Deren tarafınan yazılıyor. Yönetmeni de Uluç Bayraktar olacak. Diziyle ilgili çalışmalar çoktan başlamasına rağmen gelişmelerle ilgili bilgi yok. Dizide iki başrol kadın olacağı belirtiliyor. Bu başrol kadın oyunculardan birinin adı için Hande Erçel’in adı geçiyor.

Ancak Hande Erçel cephesinden hala resmi bir açıklama yapılmadı. Erçel’in bu diziyle ilgili çekinceleri olduğu, Can Yaman’la birlikte başrolü paylaşma konusunda kafasında soru işaretleri bulunduğu belirtiliyor. Dizinin, dünyaca ünlü bir isim olacağı duyurulan ancak hala kim olacağı açıklanmayan diğer kadın oyuncunun ismi de merakla bekleniyor.