Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman ve Demet Özdemir, Erkenci Kuş’un finalinden sonra yine bir romantik komediyle mi gelecek?

Can Yaman ve Demet Özdemir, Erkenci Kuş’un finalinden sonra yine bir romantik komediyle mi gelecek?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yıl yaz aylarında başlayan Erkenci Kuş dizisi, Star TV’nin sezonda da yüzünü güldürmüştü.

Yaz boyunca yayınlanan dizinin yeni sezonda da devam etmesi planı daha önce konuşulmuştu.

Dizinin Ocak ayına kadar ekranda kalacağı da kulis bilgileri olarak verilmekteydi.

Can Yaman’ın Aralık ayında bedelli askerlikten faydalanarak vatani görevini yapacağı da biliniyor.

Tüm bu gelişmelerin ardından geçtiğimiz günlerde Erkenci Kuş dizisinin yapım şirketi Gold Film’in Demet Özdemir ile gelecek yıl için de anlaşma sağladığı gündeme gelmişti.

Özdemir’in yeni projesinde ters köşe bir rolle gelmek istediği konuşulurken, yine romantik komedi türünde bir dizide rol alabileceği de medyaya yansımıştı.

Can Yaman ve Demet Özdemir, Erkenci Kuş'un finalinden sonra yine bir romantik komediyle mi gelecek? 7

Yaz aylarında reytingleri düşse de Erkenci Kuş yoluna devam ederken gelen yeni haberler ise Demet Özdemir ve Can Yaman hayranlarını heyecanlandırıyor.

Zira iki oyuncunun ekran uyumunu çok beğenen ve partner olarak birbirlerine yakıştıran izleyiciler, onları başka bir projede de yanyana görmek istiyor.

Görünen o ki izleyicinin bu isteği yapım tarafında da karşılığını bulmuş!

Medyatava yazarlarından Birsen Altuntaş, twitter hesabından bu planlar hakkında kulis bilgisi verdi.

Gold Film’in şimdiden önümüzdeki yıl için iki yeni dizi projesi hazırlığı bulunuyor. Bu diziler için de ilk düşünülen isimler Can Yaman ile Demet Özdemir…

Diziyle ilgili başka bir detay henüz yok ama bu haber bile ikilinin hayranlarını sevinçten uçurmaya yetecek cinsten adeta!

İkilinin yine bir romantik komedide mi oynayacakları yoksa izleyiciye ters köşe yapacak rollerle  mi ekrana gelecekleri ise henüz yanıtını bulmadı!