Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman ve Demet Özdemir’in İtalya ziyaretinden kazandıkları para dudak uçuklattı!

Can Yaman ve Demet Özdemir’in İtalya ziyaretinden kazandıkları para dudak uçuklattı!

tarafından zk zk

Erkenci Kuş dizisinde birlikte rol alan Can Yaman ve Demet Özdemir, şu sıralar dizilerinin İtalyan televizyonunda gösterilmesi ile ülkede büyük bir hayran kitlesine sahip oldular. Demet Özdemir, her ne kadar Doğduğun Ev Kaderindir ile Türkiye’nin gündeminde olsa da İtalya’da Erkenci Kuş çılgınlığı yaşanıyor. Bir süre önce Bay Yanlış dizisinin final yapmasının ardından Can Yaman, bir dizi program için İtalya’ya gitmişti.

Geçtiğimiz hafta ise Demet Özdemir’in İtalya’ya gittiği ve bir kanaldaki programa konuk olduğu, röportajlar yaptığı gündeme geldi. İki oyuncunun bu gidişleri tabii ki belli bir ücret karşılığında oldu. Katıldıkları programlardan aldıkları ileri sürülen bütçeler ise dudak uçuklattı!

İki oyuncu, İtalya’nın en çok izlenen programı Verissimo’ya konuk olmuşlardı. İtalya’da Erkenci Kuş’un izlenme rakamları o kadar yüksek ki programla ulaşılan kitle de o oranda büyük. Hal böyle olunca iki oyuncunun aldığı ücret de yüksek oldu.

tv100’de yer alan habere göre; Can Yaman ve Demet Özdemir, İtalya’nın en çok izlenen programlarından Silvia Toffanin’in sunduğu Verissimo’ya konuk oldu.

Kovid önlemleri kapsamında seyircisiz gerçekleştirilen Kanal 5’te yayınlanam programlara katılmak için Can Yaman’ın yaklaşık 50 bin, Demet Özdemir’in de 30 bin euro aldığı iddia edildi.

Her iki oyuncunun da konuk olduğu program TT listesinde yer aldı.