Ana sayfa Dizi Fragmanları Kutsi eline gitarı aldı, Benim Adım Melek için mendilleri hazırlayın!

Kutsi eline gitarı aldı, Benim Adım Melek için mendilleri hazırlayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinde 36. yeni bölüm heyecanla ve merakla bekleniyor. Melek’in hastalığını öğrenenler vicdan azabı çekiyor, geçmişiyle yüzleşiyor… En çok da babası Seyit Ali, kahrından ölüyor… İkinci sezonu Eylül başında başlayan ve izleyicileri ekran başında her hafta gözyaşına boğan dizinin yeni bölümü de etkili sahnelerle dolu…

Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 36. bölümünden 2.fragman yayınlandı. İzleyiciler için yeni bir sürpriz var. Kutsi, eline gitarını aldı ve dizi için şarkı seslendirdi. İzleyiciler dram ağırlıklı görüntüler eşliğinde, Kutsi’nin sesiyle gözyaşı dökecektir, mendilleri hazırlamayı unutmayın. İşte yeni bölümden yeni görüntüler:

İşte 21 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak olan 36. bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Karadağlar yaprak dökümü yaşarken, Seyit Ali gidenler karşısında ne yapacaktır? Melek onu evden attırdığı için Seyit Ali’ye hesap soracaktır.

Mithat ailesi ve ablası için bir çözüm düşünmektedir. Kenan bunu fırsat olarak görüp harekete geçer. Melek, dağılan aileden kendini sorumlu tutmaktadır. Bu suçluluk hissi onu bir kez daha babasının karşısına çıkarır.

Aslı ve Kerem’in ilişkisi ilerlerken ikili baba acıları üzerinden ortak bir paydada buluşur. Ömer’in yemin töreni yaklaşmaktadır. Defne ona bir hediye göndermeye karar verir.

Alpay çocuklar için istediği gibi bir ev bulur ancak onun konuşmasına kim kulak misafiri olmuştur? Kendini ailenin dışlanan çocuğu olarak gören Mahmut’un planı işe yarayacak mıdır?

Halil Zümrüt’e karşı Melek’i savunmaktadır. Üstü örtüldü sanılan hangi gerçekler su yüzüne çıkacaktır?