Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu’nun yeni dizisi Güneş Tutulması’ndaki partneri ‘no name’ olacak!

Kadir Doğulu’nun yeni dizisi Güneş Tutulması’ndaki partneri ‘no name’ olacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak TRT1’de yayınlanan Vuslat dizisi ile gelmişti Kadir Doğulu. Başarılı oyuncu, Mart ayında final yapan dizisinin ardından farklı çalışmalar içine girdi ama bir dizide rol almadı. Oyuncu, yeni kurduğu yapım şirketi ile bir Kazak filmi yapmak için kolları sıvadığını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Film Türkiye’de vizyona girmeyecek. Yurt dışında yayınlanacak.

Kadir Doğulu’nun projesi devam ederken bir diziyle de anılmaya başladı. Oyuncunun bir süre önce Güneş Tutulması isimli bir dizide rol alacağı ortaya çıkmıştı. Diziyle ilgili çok fazla detay bulunmasa da henüz hazırlıklarının sürdüğü biliniyor.

Planlamalara göre dizininin 2021’in Ocak ayında ekranda olması bekleniyor. Bu nedenle de çalışmalar biraz daha ağır yürümekte. Kadir Doğulu’nun yeni projede kiminle oynayacağı ise merak konusuydu.

Erkek başrolün ünlü olmasıyla birlikte, partneri kadın başrolün de ünlü bir isim olması bekleniyordu ama görünen o ki farklı bir durum izlenecek. Kadir Doğulu’nun karşısına gelecek ismin popüler bir isim olması pek istenmiyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre; Kadir doğulu’nun partnerinin yüzde 60 popüler bir isim olmayacağı belirtiliyor. Yani tanınan, bilinen ama çok da popüler olmayan bir kişi olacak anlaşılan. Henüz bu isimle ilgili arayışın sürdüğü de açıklamadan anlaşılıyor.

Bu arada kısa bir süre önce Güneş Tutulması dizisi kendisine sorulan Kadir Doğulu, henüz imzaların atılmadığı ama anlaşmak üzere olduklarını doğrulamıştı. “Sözleşme sürecini bitirmek üzereyiz diyebilirim. Ara sezonda diyorlar, yani Ocak ayında” ifadesini kullanmıştı oyuncu.

Görünen o ki anlaşma imzalanmış ve oyuncu seçimleri de yapılıyor. Detaylarla ilgili bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…