Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman ve Kerem Bürsin’in izinden bu sefer de Uğur Güneş emin adımlarla ilerliyor!

Can Yaman ve Kerem Bürsin’in izinden bu sefer de Uğur Güneş emin adımlarla ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi oyuncularının yurt dışındaki başarılarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Erkenci Kuş dizisi ile Can Yaman bu konuda en iyi çıkışı yapan ve kariyerine yurt dışı ilgisini en başarılı şekilde yansıtan kişi oldu. Dolunay, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerinin İtalya’da yayınlanması ile müthiş bir popülerlik elde eden oyuncu, 2 yıldır da kariyerine bu ülkede devam ediyor.

Can Yaman’ın bu müthiş yurt dışı çıkışının ardından Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük popülerlik elde eden Kerem Bürsin de hem İtalya’da hem de İspanya’da müthiş bir ilgi gören Türk oyunculardan birisi oldu. Özellikle İspanyolca konuşulan ülkelerde Kerem Bürsin hayranlığının hızla yayılmakta olduğu görülüyor.

Can Yaman ve Kerem Bürsin'in izinden bu sefer de Uğur Güneş emin adımlarla ilerliyor! 9

Son dönemde özellikle; Caner Cindoruk, Onur Seyit Yaran ve İbrahim Çelikkol da dikkat çeken Türk oyuncular arasında yer alıyor. İşte bu isimler arasına Uğur Güneş de dahil oldu…

Şimdilerde Al Sancak isimli TRT1 dizisinde başrolde yer alan Uğur Güneş, Diriliş Ertuğrul dizisindeki Tuğtekin karakteri ile yurt dışında dikkat çeken isimlerden olmuştu. Ancak oyuncu son dönemde özellikle de Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Yılmaz karakteri ile çok beğenildi. Bu dizinin yurt dışında çok geniş bir coğrafyada yayınlanması ile de Uğur Güneş’e olan ilgi katlanarak arttı.

Can Yaman ve Kerem Bürsin’in isminin sürekli yer aldığı İtalyan basınında bu sefer de Uğur Güneş’e yer açıldı. Ülkede çok izlenen televizyon kanallarından Chanel 5’te yayınlanan Verissimo programının konuğu ünlü oyuncumuz oldu.

Can Yaman ve Kerem Bürsin'in izinden bu sefer de Uğur Güneş emin adımlarla ilerliyor! 10

Çok iyi reytingler alan program için İtalya’ya giden Uğur Güneş, hayranlarından da ilgi görrdü. Program nedeniyle İtalya’da sosyal medyada gündeme de yerleşen oyuncunun geçen yıl Murex D’Or Uluslararası Ödül Töreni’nde “uluslararası en iyi erkek oyuncu” ödülünü kazandığını da hatırlatmak gerekiyor.

Bugüne kadar 60 ülkede yayına giren Bir Zamanlar Çukurova’nın hemen her ülkede reytinglerde müthiş sonuçlar alması, Yunanistan’da uyarlamasının yapılması çok önemli gelişmelerdi.

Bu süreçte yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarına ismini duyuran Uğur Güneş, İtalya’da gördüğü ilgiden memnun. Oyuncu program sırasında, “İtalya’da bu kadar çok seviliyor olmak bizi mutlu ediyor. Beni burada çok güzel ağırladınız için öncelikle çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Can Yaman ve Kerem Bürsin'in izinden bu sefer de Uğur Güneş emin adımlarla ilerliyor! 11

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin İtalya’da da bu kadar büyük ilgi görmesinden memnun olan oyuncu, dizi hakkında ise şunları söyledi:

“Türkiye’de de reyting rekorları kırarak en çok izlenen dizi olan “Bir Zamanlar Çukurova’nın İtalya’da bu kadar yoğun ilgi görmesi ve Yılmaz karakterinin bu kadar benimsenmesi beni çok mutlu etti. Yaptığımız projenin bu kadar çok kişi tarafından sevilmesi ve ilgi görmesi çok gurur verici.”