Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Uğur da koronavirüse yakalanan ünlüler kervanına katıldı!..

Deniz Uğur da koronavirüse yakalanan ünlüler kervanına katıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Deniz Uğur koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncu en son BluTV’nin yayınlanan her bölümüyle çok konuşulan özel yapımı Börü 2039’un son bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Börü 2039’un heyecanla beklenen üçüncü bölümü Kuklalar, Türkiye için gelecekte yarattığı ütopik dünya ile çok konuşulurken,  Türkiye’nin ilk kadın Cumhurbaşkanı olan Almıla Erk olarak ekrana gelen Deniz Uğur performansıyla bölüme damga vurdu.

Oyuncu, hastalığa yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Aldığı ilaçlarla birlikte fotoğrafını yayınlayan Deniz Uğur paylaşımına; “Halsizlik yapıyormuş gerçekten. Şifa niyetiyle paylaşıyorum. Sevenlerin duaları öyle iyi gelir ki!..” notunu düştü. 

Deniz Uğur da koronavirüse yakalanan ünlüler kervanına katıldı!.. 7

Sevenlerinin duasını isteyen oyuncunun paylaşımına kısa sürede yorum yağdı. Takipçileri oyuncuya geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Son paylaşımıyla hayranlarını üzen Deniz Uğur sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor.

Oyuncu, 2017 yılında rol aldığı Bir Deli Sevda adlı dizide kocası rolünde oynayan Erdinç Gülener ile geçtiğimiz yıl Haziran ayında evlenmişti. Deniz Uğur, eşi ve çocuklarıyla da fotoğraflarını sık sık instagram hesabından paylaşıyor Uğur’un çocuklarına ve ailesine düşkünlüğü takipçilerinden övgü dolu yorumlar alıyor.