Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’dan hayranlarının içini ısıtan paylaşım!

Can Yaman’dan hayranlarının içini ısıtan paylaşım!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerinden sonra bir süredir kariyerine İtalya’da devam başarılı oyuncu Can Yaman, sosyal medya paylaşımlarıyla her zaman dikkat çekiyor.

Demet Özdemir ile başrollerini paylaştığı “Erkenci Kuş” dizisiyle büyük çıkış yakalayan Can Yaman, Özge Gürel ile birlikte başrolde oynadığı “Bay Yanlış” dizisinin bitmesiyle İtalya’ya gitmişti.

Can Yaman’ın ünlü oyuncu Francesca Chillemi ile kamera karşısına geçtiği “Viola Come Il Mare” dizisi mart ayında İtalya’nın Canale 5’te yayınlanmaya başlanacak. Can Yaman dizide Ferancesco Demir adlı bir polise hayat verecek.

Can Yaman’dan hayranlarının içini ısıtan paylaşım! 12
Başarılı oyuncu zaman zaman dizi setinden video ve fotoğraf paylaşımlarında bulunuyor. Disney Plus’ta yer alacak yeni bir projeyle de sevenleriyle buluşacak olan Can Yaman, instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla yine tüm dikkatleri üzerine çekti.

Can Yaman’ın minik bir bebekle olan fotoğrafına kısa sürede beğeni yağdı. Fotoğraf, İtalya’da çekimleri devam eden diziyi de fotoğraflayan Erika Kuenka tarafından çekildi.

İtalya’da yeni bir çevre edinen başarılı oyuncu, her ne kadar orada yalnız yaşa da birçok evli oyuncu arkadaşı var ve onlarla vakit geçirmekten çok hoşlanıyor. Bu arkadaşlarının çocuklarıyla geçirdiği keyifli anları da sosyal medya hesaplarından çoğu zaman paylaşıyor.