Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Ayşin Turan’ı, Ada Masalı’ndan sonra yeni bir dizide görmek isteyen hayranları biraz üzülecek!

Ayça Ayşin Turan’ı, Ada Masalı’ndan sonra yeni bir dizide görmek isteyen hayranları biraz üzülecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Ayça Ayşin Turan, son dönemin dikkat çeken isimlerinden birisi. Başarılı oyunculuğu ile yapımcıların gözdesi olan Ayça Ayşin Turan, son olarak Star TV’de yayınlanan Ada Masalı dizisiyle ekranlara gelmişti.

Alp Navruz’la birlikte başrolünü paylaştığı dizi, yaz aylarında başlamış ve sezonda da devam etmişti. 26. bölümüyle Aralık ayında ekrana veda eden Ada Masalı dizisini izleyenler, iki oyuncuyu birbirlerine çok yakıştırıyorlardı.

Aralarında aşk dedikoduları çıksa da İzmir Seferihisar’da çekilen dizinin final yapana kadar, kimse bu ilişkiden emin olamamıştı! Magazincilerden uzak aşklarını sürdürdükleri anlaşılan iki oyuncu, dizinin final yapmasının ardından sosyal medya paylaşımlarıyla birlikte olduklarını da cümle aleme göstermişlerdi.

Mutlu beraberlikleri devam eden Navruz ve Turan’ın hayranları, onları Ada Masalı’ndan sonra bir başka yapımda da birlikte görmek istediklerini sıklıkla tekrarlıyorlar. İkili, teklif gelirse yeniden bir projede birlikte oynamaktan keyif alacaklarını da söylediler son röportajlarında.

Bu arada ikilinin henüz başka projelerle anılmaması da dikkatleri çekmekte. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz hayranları, oyuncuların beraber olmasa da başka dizilerde rol almasını heyecanla bekliyor.

Ayça Ayşin Turan'ı, Ada Masalı'ndan sonra yeni bir dizide görmek isteyen hayranları biraz üzülecek! 7

Her iki isimden de şu sıralar bir ses yok! Ayça Ayşin Turan cephesinden gelen bir haber ise hayranlarının biraz daha bekleyeceğini göstermekte! Yoğun çalışılan aylar sonrasında Ayça Ayşin Turan’ın biraz dinlenmek istediği sözlerine yansımakta.

Anlaşılan o ki Turan’ın hayranları bu karar karşısında biraz üzülecekler! Hemen ekrana dönmeyeceği, oyuncunun son açıklamasından sonra daha da netleşti. Ayça Ayşin Turan, gelen teklifler olduğunu ve değerlendirdiğini belirtiyor. Ancak oyuncunun pek de acele etmediği ve seçmeye çalıştığı sözleri, henüz ekrana dönmek için fazla bir çaba içinde olmadığının da göstergesi!

Turan, Ada Masalı dizisinin ardından biraz daha seçici davranarak, gelen tekliflerden en iyisini bulmaya ve biraz da kendisine zaman tanımaya çalışıyor.