Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ı paçasından aşağıya çekmeye çalışanların ruh haline en güzel örnek!

Can Yaman’ı paçasından aşağıya çekmeye çalışanların ruh haline en güzel örnek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Sosyal medyada Can Yaman hakkında olumlu birçok yorum ve bilgi bulabileceğiniz gibi, olumsuz ve paçasından aşağıya çekme çabasını da görebilirsiniz.

İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik, Dolunay, Erkenci Kuş dizileri ile yıldızını parlatan Can Yaman, bugün sadece ülkemizde değil yurt dışında da çok sevilen bir isim.

Kendisini sevenler ile hiç rahatsızlık yaşamadan yolda fotoğraf çektiren, birlikte yürüyen, jestler yapan, kendisine gösterilen sevgiye aynı şekilde karşılık veren bir starlık algısını ortaya koyan Can Yaman, içten gelen bu davranışı ile takdir topladı.

Sadece takdir toplamakla da kalmadı, milyonları peşinden sürüklemeye başladı. Yunanistan, İtalya, Fransa ve şimdi de İspanya’da boy gösteren oyuncumuz, kimilerinin hala reklam dediği ama sosyal medyadaki yansımaları ile hiç de reklam olmayan bu sevgi selinin içinde…

blank

İspanya’nın başkenti Madrid’e giden oyuncu, hayranlarından büyük ilgi gördü. Havalimanında 2 binden fazla kişi vardı.

Otelinin önü kalabalıktan geçilmiyordu. yaman, televizyon programının yanı sıra röportajlar verecek ve 3 gün boyunca da İspanya’da kalacak.

blank

Sosyal medyada Can Yaman’ın bu başarısını takdir edenler gibi, eleştiren ve paçasından tutup aşağıya çekmeye çalışanlar da var…

Nasıl bir bakış açısıdır bilinmez ama bir Türk oyuncunun yurt dışında bu kadar büyük kitleleri harekete geçirmesinin ülkemizin tanıtımı ve dünya çapındaki önemine yaptığı katkıyı hiç mi hesaba katmıyorlar?

Sonuç olarak, Can Yaman’ı paçasından tutup aşağıya çekme tavrı maalesef ki var. Sosyal medyadan da bunun yansımaları görülüyor.

blank

Ünlü oyuncu, instagram hesabına gelen küfür de içeren, hakaret eden bir takipçisini ifşa etti.

Yaman, “Canım ülkemdeki bir takım insanların psikolojik durumu işte bu şekilde. Her gün böylelerine maruz kalıyoruz. Çok yazık” diyerek kibarca ama sert sözlerle yanıt verdi.

Hakikaten anlamak mümkün değil!