Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın başına resmen talih kuşu kondu! İtalya’da ikinci bir dizi anlaşması daha ortaya çıktı!

Can Yaman’ın başına resmen talih kuşu kondu! İtalya’da ikinci bir dizi anlaşması daha ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, son oynadığı diziler Erkenci Kuş ve Bay Yanlış’ın ardından İtalya’daki hayran kitlesini büyütürken, gelen yeni anlaşmalarla da İtalya’da şansının gittikçe daha da açıldığı görülüyor. Yaman’ın İtalya’da bir makarna reklamında rol alacağı ve reklam filmini de Ferzan Özpetek’in çekeceği öğrenilmişti önce.

Can Yaman’ın son İtalya ziyaretinde ise Sandokan isimli bir İtalyan dizisinde oynayacağı ve yapımcı ile anlaşma yaptığı da öğrenilmişti. Gelen bu bilgilerin ardından yeni bir anlaşmasının daha olduğu ortaya çıktı.

Can Yaman’ın, çekimlerinin Eylül ayında başlaması beklenen Sandokan dizisi için şu sıralar hazırlık yaptığı ve İtalya’ya gittiği ifade ediliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan verdiği bilgiye göre, önceki hafta makarna reklamı için Roma’daydı.
Can Yaman'ın başına resmen talih kuşu kondu! İtalya'da ikinci bir dizi anlaşması daha ortaya çıktı! 15

Can Yaman’ın Malezya, Karayipler e Meksika bölgelerinde çekilecek olan Sandokan dizisi için bazı eğitimler aldığı öğrenildi. Oyuncu, at binme ve kılıç kullanma konularında kendisini yetiştiriyor şu sıralarda.

İtalya’ya iyice alışan oyuncunun orada yeni bir ilişkiye başladığı da geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun, İtalyan sunucu Diletta Leotta ile beraberliği sürüyor.

Can Yaman'ın başına resmen talih kuşu kondu! İtalya'da ikinci bir dizi anlaşması daha ortaya çıktı! 16

Bu arada Can Yaman’ın bir dizi projesinin daha olduğu da verilen bilgiler arasında. Oyuncunun Ferzan Özpetek’in çekeceği Cahil Periler dizisinde de oynayacağı ortaya çıktı!