Ana sayfa Dizi Haberleri Boncuk’un sonu kötü! Kırmızı Oda dizisinde beklenmeyen gelişme!

Boncuk’un sonu kötü! Kırmızı Oda dizisinde beklenmeyen gelişme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında dün akşam 21. bölümü yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, yeni gelişmelerle izleyenleri yine ekrana kilitledi. Dizinin iki sürükleyici hikayesi Kumru ve Boncuk’un yaşadıklarıyla ilgili anlattıkları, izleyiciyi bu hafta da etkileyen anlara sahne oldu.

Burcu Biricik’in hayat verdiği Boncuk karakteri, bir kaç haftadır dizinin en merak edilen hikayelerinden birisi. Çocukken yaşadığı travmatik olaylar sonrasında zor günler geçiren Boncuk, evlenip gittiği Hollanda’da da mutsuz bir hayat sürmüş ve sonrasında da halüsinasyonlar görmeye başlamıştı.

Boncuk’un hayat hikayesini Doktor Hanım’a anlatmaya başlaması ile birlikte, zor bir çocukluk geçirdiği, evlerine gelen bir kadın ve onun belalısı bir adam yüzünden hayatı boyunca aklından çıkaramadığı şeyler yaşadığı öğrenilmişti.

Boncuk, Hollanda’da eşi tarafından ilgisiz, sevgisiz bırakılınca, yapayalnız kaldığı ülkede kendine hayali arkadaşlar bulmuştu. Ermişler dediği adamların onu başkasıyla evlendireceğini anlatan, sürekli onlarla konuşan boncuk, aynı zamanda yine hayalinde yarattığı Can’a da aşık olmuştu.

Doktor Hanım ile terapiye geldikçe gerçeklerle yüzleşen ve tüm bunların hayal olduğunu görmeye başlayan Boncuk, ilaçlarını almayıp yeniden Can’ı ve ermişleri göreceğini sandı ama gittikçe durumu kötüleşti!

Çocukluğundaki o belalı adamı hayalinde görmeye başlayan ve sürekli çevresindeki insanların ona bir kötülük yapacağını, onu öldüreceklerini söyleyen Boncuk’un durumunu gören Doktor Hanım, Sadık’a onu bir hastaneye yatırmaları gerektiğini ve çok daha dikkatli olmalarını istedi.

Boncuk'un sonu kötü! Kırmızı Oda dizisinde beklenmeyen gelişme! 7

Ancak Sadık, evde ablasına durumu anlatırken, onu hastaneye yatırmayacağını ama akşam elini ayağını bağlayacağını söyleyince Boncuk durumu iyice tuhaf bir noktaya taşıdı ve fare zehrini çorbaya boşalttı!

Boncuk o çorbayı gerçekten eşi, ablası ve eniştesine yedirecek mi hep birlikte bir sonraki hafta izleyeceğiz ama görünen o ki Boncuk’un hikayesi kötü bir yere gidiyor!

Bazı izleyiciler sosyal medyada Boncuk’un çorbayı onlara vermeyip kendisinin içip intihar edeceği düşüncesinde. Tahminler doğru çıkar mı bilinmez ancak Boncuk meselesi iyice sarpa sarıyor!

İşte Boncuk tuhaf işaretler gördüğünü söylediği o sahneler…