Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın El Turco dizisiyle ilgili sözleri dikkatlerden kaçtı!

Can Yaman’ın El Turco dizisiyle ilgili sözleri dikkatlerden kaçtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus için uzun süredir konuşulan El Turco isimli dizinin çekimlerinin Macaristan’da yapıldığı biliniyor. Can Yaman, yeniden setlere dönüş yaptı. El Turco dizisi 2. Viyana Kuşatmasına katılan bir Osmanlı askerinin daha sonra İtalya’ya yerleşmesi ve bölgenin derebeylerine karşı halkı savunan bir adamın hikayesi olarak izleyicilerle buluşacak.

Erkenci Kuş isimli dizisiyle büyük popülerlik elde eden, dünyanın birçok ülkesinde tanınan Can Yaman, en son Türkiye’de Bay Yanlış isimli dizide rol aldı.

2020 yılının sonbaharında İtalya’ya giden ve kariyerine burada devam eden oyuncu hem çeşitli projelerde yer aldı hem de hayranları ile farklı platformlarda buluştu. Can Yaman kariyerinde bambaşka bir dönemi yaşarken, El Turco dizisi de hayranlarını bir hayli meraklandırıyor.

Türkiye’de yaşanan iki büyük deprem felaketi sonrasında halkın yaralarının sarılması için hem maddi destek sunan hem de İtalya’da kurduğu çocuk derneği üzerinden bağış toplayan ünlü oyuncu, bu yaşananları bir kabus olarak değerlendiriyor.

İtalyan dergisi Grazia’ya konuşan Can Yaman, “Deprem felaketi yurdumu, Türkiye’yi yaraladı, binlerce kurbana neden oldu ve ben tüm bunlara umutsuzluk ve acıyla şahit oldum” açıklamasında bulundu.

Can Yaman’ın dergide yer alan sözleri arasında El Turco dizisiyle ilgili verdiği bir bilgi de vardı. Ünlü oyuncu, 6 aydır El Turco dizisi için Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de olduğunu söyledi.

Birçok kişinin oyuncunun ne yaptığını merak ettiği, dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağını sorguladı bir dönemde aslında Can Yaman’ın sette olduğu ve uzun süredir de bu önemli proje için büyük emek verdiği anlaşılıyor.

El Turco dizisinin Disney Plus’ta ne zaman yayınlanacağı bilinmese de, 2023 yılı içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Can Yaman'ın El Turco dizisiyle ilgili sözleri dikkatlerden kaçtı! 7