Ana sayfa Sosyal Medya İki Yabancı dizisine hazırlanan Hande Erçel, bu anı asla unutmayacak!

İki Yabancı dizisine hazırlanan Hande Erçel, bu anı asla unutmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, 2023 yılına İki Yabancı isimli yeni bir dizisinin heyecanı ile başladı. Yıllar önce Aşk Laftan Anlamaz dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Burak Deniz ile yeniden bu projede buluşan oyuncu, hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı.

Sen Çal Kapımı isimli romantik dizi projesinin ardından uzun süredir yeni projesi merakla beklenen oyuncunun tam da sete çıkmasının beklendiği bir dönemde Kahramanmaraş’ta aynı gün içinde yaşanan 2 büyük deprem felaketi her şeyi değiştirdi.

Hande Erçel, bu felaketin ardından hemen yardım çalışmalarına başladı. Sosyal medya üzerinden depremden etkilenenlerin mesajlarının geniş kitlelere ve yetkililere iletilmesini sağlayan oyuncu, ayrıca Şişli Belediyesi’nin yardım toplama merkezine giderek burada ihtiyaç malzemelerinin paketlenmesine destek oldu.

Maddi bağışta da bulunan Hande Erçel, ayrıca birçok televizyon kanalının ortaklaşa düzenlediği bağış kampanyasına da katıldı. Bu kampanyada Burak Deniz ile birlikte bağış yapanlardan gelen telefonlara yanıt veren Hande Erçel, sosyal medya hesabından da o anlarda kendisini etkileyen olayları paylaştı.

İki Yabancı dizisine hazırlanan Hande Erçel, bu anı asla unutmayacak! 21

Ünlü oyuncunun paylaşımını gören hayranları, “melek kalpli” diyerek bağışta bulunan çocukların yüreklerindeki sevgiye dikkat çekti.

Hande Erçel, çocuklardan tutun da yaşlılara kadar tüm Türkiye’nin birlik ve beraberlik içinde olma halini şu sözlerle ifade etmiş oldu:

“Dün akşam yayındaki yoğunluk sebebiyle paylaşmaya fırsatım olmadı ama sadece bende kalmasın istedim..

Küçücük kalplerine kocaman yürek sığdırmış bir çok çocuk aradı beni, kumbarasını kırıp bağışta bulunan, 11 yaşında lösemiyle savaşan güzel Yüsra aradı tedavisi için ayrılan bütçeden bağışladı.

Ve 17 şubat 2016 Şehitlerimizden Uğur Fetih Özdemir ‘in 11 yaşındaki biricik oğlu ona bağlanan aylığını bağışladı..

Sizi yetiştiren anne, babanın ellerinden öpüyorum, sevgilerimi iletiyorum. Burada kalsın, bilin istedim.”

İki Yabancı dizisine hazırlanan Hande Erçel, bu anı asla unutmayacak! 22