Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın İngilizce mesajı ve vizyonuna Ferzan Özpetek bile kayıtsız kalamadı!

Can Yaman’ın İngilizce mesajı ve vizyonuna Ferzan Özpetek bile kayıtsız kalamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Amerika’da uluslararası Scoop TV tarafından ‘eonline’ sitesinde düzenlenen 2019 yılında televizyonun star adamı kategorisinde Can Yaman büyük sürpriz yaptı.#TVsTopLeadingMan 2019 hashtagi ile sosyal medyada yayılan yarışta, Erkenci Kuş dizisiyle dünyanın birçok yerinde büyük hayran kitleleri elde eden Can Yaman, inanılmaz bir destek buldu.

Dünyaca ünlü 64 starı geride bırakarak finale kalan Can Yaman, final turunda Supernatural dizisinden Jensen Ackles ile karşı karşıya kaldı. Oylamanın başından sonuna büyük bir fark oluşturan Can Yaman hayranları, ünlü oyuncuyu yüzde 90,1’lik bir oranla birincilik kürsüsüne oturttu.

Can Yaman, hayranlarının bu büyük ilgisine ve sevgisine video mesajı paylaşarak yanıt verdi. Ünlü oyuncu, hayranlarına teşekkür ettiği videosunda akıcı İngilizce’si ile bir kez daha takdirleri kazandı. Yaman’ın duruşundan, mimiklerine, kıyafetlerinden yaydığı enerjiye kadar uluslararası bir yetenek imajı vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, Can Yaman’ın bu mesajına emojilerle yanıt vererek tebrik etti.

Can Yaman'ın İngilizce mesajı ve vizyonuna Ferzan Özpetek bile kayıtsız kalamadı! 7

Yaman’ın birçok farklı ülkeden hayranları da kendi dillerinde mesajlarıyla oyuncumuza teşekkürlerini ve sevgilerini ileten mesajlar paylaştı.

Türk takipçileri ise Can Yaman’ın akıcı İngilizce’sinden ve sergilediği vizyondan etkilendiklerini ve kendisini geliştirmesinden çok memnun olduklarını dile getiren yorumlarda bulundu.

İşte o paylaşım:

@enews ????? Here is my speech✨Thanks a lot
#TVsTopLeadingMan 2019
Champ?????????