Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Kıratlı, boşanma iddialarına fotoğrafın dilini kullanarak yanıt verdi!

Burcu Kıratlı, boşanma iddialarına fotoğrafın dilini kullanarak yanıt verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ocak ayında Hollanda’nın Amsterdam kentindeki Büyükelçilik’te evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı’nın mutluluk saçtıkları dönemler geride kaldı. Yaz başında da çiftin aralarında sorunlar olduğu iddiaları vardı. Sonra ise ikili hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde birlikteliklerini sergiledikleri içeriklerle yer aldı.

Magazin programlarında yer alan iddialara göre çift boşanma kararı aldı. Kararı alan kişinin Sinan Akçıl olduğu ve 1 haftadır da yurt dışında bulunduğu belirtilen bu haberler iddia niteliğinde…

İki ünlü ismin sosyal medyada birbirlerini takipten çıkması, ayrıca Kıratlı’nın Akçıl soy adını da instagram hesabındaki profilinden kaldırması çiftin arasının kötü olduğuna yönelik işaretler olarak algılanmıştı.

Çiftten beklenen açıklama ise Burcu Kıratlı’dan farklı şekilde geldi.

Kıratlı,fotoğrafın dilini kullanarak tüm bu iddialar yanıt verdi.

Bugün instagram hesabından paylaşım yapan Burcu Kıratlı, tek başına olduğu ve güçlü bir duruş sergilediği fotoğrafını kalp emojisi ile paylaştı.

Gülümseyen yüzü ve kararlı duruşu ile fotoğrafın dilini kullanan Burcu Kıratlı, “Ben kendi yolumda gidiyorum” der gibiydi…

Aşk ve Mavi dizisiyle yıldızını parlatan Burcu Kıratlı, hayranları tarafından da bu haliyle çok beğenildi.

Kıratlı’nın takipçileri “Duruşun, fiziğin her şeyin kusursuz” notunu paylaştı.

İşte o paylaşım:

??
—————-

Burcu Kıratlı, boşanma iddialarına fotoğrafın dilini kullanarak yanıt verdi! 7