Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Filiz Küçükköse, sektörde kadın olmanın zorlukları ile ilgili açtı ağzını yumdu gözünü!..

Hazal Filiz Küçükköse, sektörde kadın olmanın zorlukları ile ilgili açtı ağzını yumdu gözünü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kara Sevda, Zemheri ve Rüya gibi dizilerde rol alan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse bir süredir ekranlardan uzakta.

Kendisini tekrar etmek istemeyen ve bir türlü istediği rolü bulamayan oyuncu, iki yıldır dizilerde rol almıyor. Formsante Dergisi’nin Nisan ayı sayısına röportaj veren oyuncu çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Türkiye’de kadın olmak gerçekten zor zanaat” açıklamasını yapan Hazal Filiz Küçükköse, “Sert olsan, erkek gibi diyerek küçümserler. Kırılgan ve itaatkar olmamız beklenir. Erkekten daha az kazanman gerektiğine inanırlar. Hakkını arasan yaygaracı olursun. Hep sana verildiği kadarıyla yetinmen beklenir” şeklinde konuştu.

Hazal Filiz Küçükköse, sektörde kadın olmanın zorlukları ile ilgili açtı ağzını yumdu gözünü!.. 7

Öte yandan, en son 2020 yılında Zemheri dizisinde izlediğimiz Küçükköse çok yakından yeniden setlere dönüyor. Oyuncu,  Ay Yapım’ın yeni projesi Kötü Adamın 10 Günü filmi için ünlü oyuncu Nejat İşler ile birlikte kamera karşısına geçecek.

Kötü Adamın 10 Günü adlı film, Mehmet Eroğlu’nun eserinden uyarlanan İyi Adamın 10 Günü adlı filmin devam filmi olacak. Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı filmin baş rolünde Nejat İşler bulunuyor.

Avukat Sadık olarak izlediğimiz Nejat İşler, yeniden hayranları ile buluşacak. Hazal Köse’nin canlandıracağı rolle ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.