Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın İtalya’daki muhteşem hayatı nasıl cehenneme döndü?

Can Yaman’ın İtalya’daki muhteşem hayatı nasıl cehenneme döndü?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kariyerine İtalya’da devam eden ve geçtiğimiz yıl oraya yerleşen ünlü oyuncu Can Yaman, saplantılı İtalyan kadın hayranları yüzünden zor zamanlar geçiriyor.

Türkiye’deki kariyerine ara verip İtalya’ya yerleşen Can Yaman, ülkenin en popüler isimlerinden biri oldu. Ülkede pek çok projede ve reklam filminde yer alan ünlü oyuncu, özellikle İtalyan kadınların gözdesi konumunda.

Ancak magazin basınında yer alan haberlere göre, Can Yaman, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bazı kişilerin hayranlığının tehlikeli boyuta ulaştığını açıkladı.

Saplantılı hayranlarının Roma’daki evine kadar gelip kendisini taciz ettiğini söyleyen yakışıklı oyuncu, bazı fanlarının ise daha ileriye gittiğini söyledi.

Can Yaman'ın İtalya'daki muhteşem hayatı nasıl cehenneme döndü? 7

İtalyan basını, başta Can Yaman’ın İtalyan spor spikeri eski sevgilisi Diletta Leotta olmak üzere ünlü oyuncuyla adı anılan birçok kadının, saplantılı hayranları tarafından ölüm tehditleri aldığını yazdı. Hatta iddialara göre, bazı fanları, Leotta’ya kanlı tehdit mektubu dahi yolladı.

Saplantılı hayranları nedeniyle korkuya kapılan Can Yaman, “Roma’daki evimden başka bir yere taşınmak zorundayım” açıklaması yaptı. Ünlü oyuncunun, Roma’da başka bir daire tuttuğu öğrenildi. Öte yandan İtalyan polisi  Can Yaman’a yapılan tacizi araştırıyor.

Yakında Disney Plus’ta yayınlanacak El Turco dizisinde rol alacak olan oyuncu saplantılı hayranları yüzünden zor zamanlar geçiriyor.