Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca yeni atv dizisi için ülke ülke gezecek!

Oktay Kaynarca yeni atv dizisi için ülke ülke gezecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, yeni sezonda atv ekranında Ben Bu Cihana Sığmazsam isimli yeni dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Ancak bu sefer sadece başrol oyuncusu olarak dizide yer almayacak, aynı zamanda yapımcı olarak da bir ilke imza atacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki yönetmen arkadaşı Onur Tan’ın da ortak olarak yer aldığı yeni şirketi üzerinden yapımcılığa adım atan Oktay Kaynarca, aylarca proje üzerinde çalışıyor. İlk olarak 2022 yılının başlarında duyurduğu yeni dizisinin adının Ben Bu Cihana Sığmazsam olduğunu ifade eden Oktay Kaynarca, henüz oyuncu kadrosunun tam olarak belli olmadığını da söyledi.

Oktay Kaynarca, kendisi bizzat oyuncu kadrosunda yer almasını istediği isimlerle görüşmeler yapıyor. Ancak bu görüşmeler henüz tamamlanmadı. Kaynarca, “Cast listesini belirlemedik, o yüzden listeyi açıklayamıyorum. Hala üzerinde çalışıyoruz. Birçok arkadaşımızla görüşüyoruz” diye konuştu.

Oyuncu kadrosunu en uygun isimlerle oluşturmaya çabaladıklarını anlatan Oktay Kaynarca, oyuncu kadrosu netleştiği zaman gerekli açıklamayı yapacaklarını iletti.

Yaz döneminde çalışacağını anlatan ünlü oyuncu, yoğun bir çalışma temposunun içine girecek. Dizi dışında tek kişilik bir oyun ile tiyatro sahnesine çıkmayı da hedefleyen Oktay Kaynarca, “Bu yoğunluğun içinde arada çıkartabilir miyim bilemiyorum ama onunla ilgili çalışmalar da devam ediyor” ifadesini kullandı.

Ben Bu Cihana Sığmazsam isimli dizinin bazı bölümlerinin Orta Asya Türk Cumhuriyetlerinde çekileceğini doğrulayan Oktay Kaynarca, şu bilgileri verdi:

“Prodüksiyon araştırması için arkadaşlarımız gidecekler. Kazakistan, Azerbaycan, Özbekistan gibi alternatiflerimiz var. Üçünü birden kullanacağız, yurt dışı çekimlerimiz var.”