Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın Kıvanç Tatlıtuğ’a laf atması biraz da Kıvanç’ın suçu!

Can Yaman’ın Kıvanç Tatlıtuğ’a laf atması biraz da Kıvanç’ın suçu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kıvanç Tatlıtuğ ile Can Yaman aynı gün İspanya’nın Madrid kentindeydi… Can Yaman, bir televizyon programı için gittiği ülkede havalimanında 2 bin kişi tarafından karşılandı. İspanyol basını da büyük ilgi gösterdi.

Aynı saatlerde şehrin bir başka köşesinde ise Kıvanç Tatlıtuğ vardı. Instagram hesabından paylaşım yapan Tatlıtuğ’u kimse tanımıyordu.

Can Yaman'ın Kıvanç Tatlıtuğ'a laf atması biraz da Kıvanç'ın suçu! 9

Aslında Kıvanç Tatlıtuğ ile Can Yaman’ı oyunculuk noktasında tartışmak abes… Tatlıtuğ yaptıkları ile zaten kendini çoktan ispat etmiş bir ünlü… Fakat iş yurt dışında tanınma meselesine gelince Can Yaman tüm Türk ünlülere büyük ders veriyor.

Birçok Türk ünlüsü yurt dışında dizileri çok izlense de yabancı hayranlarına yönelik hiçbir çaba ve çalışma içinde değil.

Can Yaman ise Dolunay ve Erkenci Kuş dizilerinin çok yurt dışında çok izlenmesinden sonra bir strateji geliştirdi ve bundan da başarılı oldu.

Can Yaman'ın Kıvanç Tatlıtuğ'a laf atması biraz da Kıvanç'ın suçu! 10

Yunanistan, İtalya, Fransa ve İspanya’da boy gösteren Yaman her yerde iyi karşılandı. Özellikle İspanya’da hayranları adeta patlama yaptı.

Can Yaman, kendisiyle aynı saatlerde Kıvanç Tatlıtuğ’un Madrid’de olduğu ve kimsenin de ilgi göstermediği ile ilgili bir soru sorulunca pandoranın kutusunu açtı.

Yaman, “Ne yapalım arkadaşlar. Yapacak bir şey yok. Benim dizilerim İspanya’ya satıldı. Kıvanç Bey’in satıldı mı bir araştırmak lazım. Benim dizilerim orada çok izleniyor. Başka bir oyuncunun dizileri izlenmiyor ise orada ünlü olması mümkün değil zaten” diye konuştu.

Can Yaman'ın Kıvanç Tatlıtuğ'a laf atması biraz da Kıvanç'ın suçu! 11

Aslında Can Yaman’ın Kıvanç Tatlıtuğ’a attığı bu laf, birçok ünlü isme de gitti.

Kariyerinizi ve elde ettiğiniz büyük başarıları kazanıma çevirmek için halk ile hayranların ile aranda duygusal bağ kurmalısın…

İşte Kıvanç Tatlıtuğ’un yapmayıp da Can Yaman’ın yaptığı şey tam olarak da bu…

Sonuç ortada…