Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Harika Avcı’nın çok zor duruma düştüğü ortaya çıktı!

Harika Avcı’nın çok zor duruma düştüğü ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Bir dönemin ünlü sahne ve sinema yıldızlarından Harika Avcı ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir iddia ortaya atılmış ve Avcı’nın bir pansiyon köşesinde çok zor günler geçirdiği konuşulmuştu.

Avcı ise sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak “hakkımda çıkan haberler asılsızdır” demiş ve iddiaları yalanlamıştı.

SU ŞİŞESİNE ALKOL KOYUP İÇİYORMUŞ

Konuyu araştıran Türkiye’nin ilk YouTube magazin programı “Magazin Noteri” Harika Avcı’ya ulaşmaya çalışarak gerçeğin peşine düştü. Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları programa Eyüboğlu’nun açıklamaları damga vurdu.

“Harika Avcı’nın bendeki numarası kullanılmıyor. Onu tanıyanları aradım ki onlardan biri yıllarca kuaförlüğünü yapan Sadık Bekar’dı. Sadık’a da 7-8 aydır gitmiyormuş. Çünkü borcu varmış ona da ödeyeceğim demiş, ödememiş. Toplam borcu 2-3 bin TL. civarında.

En son kuaföre geldiğinde de yanında sevgilisinin 3-4 koruması da varmış. Ve sevgilisinin yasaklamasına rağmen o banyoda mutfakta su şişesinin içine koyarak alkol alıyormuş.”

DOSTLARI KAMPANYA BAŞLATACAK

Ali Eyüboğlu açıklamalarına şu sözler ile devam etti:

“Bir de bu haberler çıkınca Harika Avcı’yı tanıyan sanatçılar Harika Avcı için bir kampanya başlatalım diye birbirleri ile konuşmaya başlamışlar. Onların içinde Özlem Selanik de var. Ama onlar bile ulaşamamışlar. Ağabeyi Ahmet var, sanırım onun vasıtası ile birkaç güne ulaşacaklar. Bir kampanya mı gece mi olur bilemiyorum ama insanlar bunları düşündüğüne göre bir dram bir ekonomik çöküntü söz konusu.”