Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın meşhur fotoğrafını instagram erotik olduğu için kaldırdı

Can Yaman’ın meşhur fotoğrafını instagram erotik olduğu için kaldırdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, takipçileri ile sosyal medya hesapları üzerinden iletişim kurmakta… Özellikle yurt dışındaki hayranları sosyal medya platformları aracılığı ile hem oyuncunun mesajlarını takip ediyor hem de yorumlarıyla, beğenileriyle ve DM mesajlarıyla da kendinlerini görmesini sağlamaya çalışıyor.

Can Yaman, sosyal medyaya bir hayli ilgi gösteren bir oyuncu… Ancak paylaşımlarının hepsini kendisi yapıyor. Profesyonel bir ekip ile çalışmaması doğallığının da sosyal medyaya yansımasını sağlamakta.

KÜFÜR VE HAKARET EDENİ ENGELLİYOR

Yaman. “Küfür eden, hakaret eden olursa engelliyorum. Yapmamak lazım da, tahammül edemiyorum.Engellediğim de oluyor. Takipçimiz çok olsun diye bir amacımız yok” diye konuştu.

Birçok ünlü ismin sosyal medya için basın danışmanının bulunduğun hatırlatan ünlü oyuncu, kendisinin böyle bir yola başvurmadığını anlattı.

NAPOLİ FOTOĞRAFI KALDIRILDI

blank

“Bence daha iyi” diyerek profesyonel bir çalışma yapmamanın organik ilerlemeyi sağladığını anlatan Can Yaman, Napoli’de otelin terasında çektirdiği yarı çıplak fotoğrağını ise instagram’ın kaldırdığını söyledi.

Yaman, “Çok güzel fotoğraf, kart postal gibi fotoğraf. Şikayet gelmiş, 257 kişi erotik olduğu gerekçesiyle spam atmış. Instagram’da bunu kaldırmış” dedi.

Can Yaman, kaldırılan paylaşımın 1 milyon beğeni ve 30 binin üzerinde beğeni aldığını da ifade etti.