Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın popülerliği, Alp Navruz’a fark attı!

Can Yaman’ın popülerliği, Alp Navruz’a fark attı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – İkisi de dizilerin çok sevilen jönlerinden. Can Yaman, uzun süredir İtalya’da ve bu ülkedeki farklı projelerle adından söz ettiriyor. En son Bay Yanlış dizisinde oynadıktan sonra İtalya’ya gitmişti. Yaptığı dizi anlaşması sonrası uzun zamandır Türkiye’ye dönmeyen oyuncu, aynı zamanda Disney Plus ile anlaşması ile de konuşuldu.

Can Yaman’ın dijital platform için çekilcek olan El Turco isimli dizide oynayacağı bir süredir biliniyor. Ancak henüz partnerinin kim olacağı ile ilgili konu netleşmiş değil. Bir süre önce Hande Erçel’in ismi bu diziyle anılsa da anlaşma sağlanamadığı gündeme gelmişti.

Can Yaman, İtalya’da da olsa sosyal medya üzerinden takipçileriyle buluşmaya devam etti. Türkiye’de hatırı sayılır bir hayrana sahip olan oyuncunun aynı zamanda Erkenci Kuş dizisinden sonra yabancı hayran sayısı da bir hayli çoğaldı! Gittiği Latin Amerika ülkelerinde Hollywood starı gibi karşılanmaya başlanan Can Yaman, uzun zamandır Türkiye’de bir dizide rol almamasına karşılık, sosyal medyanın gündeminden düşmedi! Oyuncunun Ekim ayı boyunca 279 bin 600 paylaşıma konu olmuş olması, büyük bir başarı!

Ekim ayı için Somera’nın yaptığı sosyal medya araştırmasında, popülerlikte Can Yaman’a rakip bir başka isim Alp Navruz da 279 bin 100 sosyal medya paylaşımına konu oldu.

Navruz, ekranlara şu sılar TRT1’de yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi ile geliyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan dizinin en çok konuşulan ismi de Alp Navruz oldu! Ağır dram dolu bir hikayenin kahramanı olarak Navruz, hem dizideki performansı ile çok başarılı bulundu hem de ekrana yeniden ve bambaşka bir rolle dönüşü hayranları tarafından heyecanla karşılandı.

Dizi daha başlamadan Alp Navruz, sosyal medyanın gündemine gelmeye başlamıştı. İlk bölümdeki güçlü performansı ile de Ekim ayının son haftasında oyuncu ile ilgili paylaşımlar arttı. Ekrana en son geçtiğimiz yıl Aralık ayında veda eden Ada Masalı isimli romantik komedi dizisiyle gelen Alp Navruz, dram dizisindeki başarısını da ortaya koymaya devam ediyor. Dizinin ilerleyen bölümleriyle birlikte Navruz, uzun zamandır uzak olduğu ekrana hızlı bir dönüş yaparak sosyal medyada da daha çok konuşulur olmaya devam edecek.