Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ı bile fena solladı! Duy Beni dizisinin reytingi kötü ama sosyal medyadaki çıkışı inanılmaz!

Camdaki Kız’ı bile fena solladı! Duy Beni dizisinin reytingi kötü ama sosyal medyadaki çıkışı inanılmaz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin yaz sezonunda başlayan dizisi Duy Beni, sezonda beklenen reytingleri alamıyor. Ancak dizi, yaz aylarında da düşük reytingleriyle biliniyordu. Fakat Duy Beni dizisi, sosyal medyada yaz aylarında pek çok rekorun sahibi olarak adından söz ettirmişti.

Yayınlanan fragmanları bile milyonları bulan sayılara erişen, Youtube üzerinden bölümleri yine milyonlara ulaşan izlenme oranlarını bulan Duy Beni dizisi, sosyal medyanın gündeminden hiç düşmedi! Sezonda hikayesi yenilerek reytinge katkı sağlaması beklense de 15. bölümden sonra senaristleri değiştirilmiş olsa da Duy Beni dizisinden beklenen çıkış yakalanamadı!

Camdaki Kız'ı bile fena solladı! Duy Beni dizisinin reytingi kötü ama sosyal medyadaki çıkışı inanılmaz! 9

Genç kuşak oyuncular Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun başrolünde yer aldıkları dizi, genç nesil arasında büyük ilgiyle karşılanıyor. Ancak bu durum reytinge değil, daha çok sosyal medyaya yansıyor. Her hafta Perşembe akşamları çok güçlü dizilerin karşısına çıkan Duy Beni, sadık kitlesi tarafından izlenmeye devam ediliyor ama reytingdeki durumu içler acısı!

Yine de dizinin sosyal medyada bulduğu karşılık, reytinge göre neredeyse inanılmaz! Bu hafta 3 Kasım akşamı 18. bölümü yayınlanan Duy Beni dizisinin sosyal medyadaki durumunu Adba.tv’nin araştırması net bir şekilde ortaya koymakta…

Camdaki Kız'ı bile fena solladı! Duy Beni dizisinin reytingi kötü ama sosyal medyadaki çıkışı inanılmaz! 10

Aynı akşam ekrana gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV dizisine attığı fark bile durumu ortaya koyuyor! Yine ekrana yeni gelmeye başlayan ve reytinglerde düşük puanlarla hayal kırıklığı yaşatan Darmaduman dizisinin de sosyal medyada Camdaki Kız ve Aldatmak gibi iki güçlü diziyi geride bıraktığı görülüyor. Ancak Duy Beni dizisinin sosyal medya reytingi karşısında o da ağır bir yenilgi yaşamakta!

Camdaki Kız'ı bile fena solladı! Duy Beni dizisinin reytingi kötü ama sosyal medyadaki çıkışı inanılmaz! 11

Ne yazık ki sosyal medya reytingleri, tv reytinglerini etkilemiyor! Bu durum da Duy Beni izleyicisini üzen bir nokta. Bu kadar çok ses getiren bir yapımın reytingde çok gerilerde kalması, diziyi izleyenleri sürekli olarak ‘final mi yapacak?’ sorusuyla başbaşa bırakıyor. Bu haftanın durumu ortada. Bakalım gelecek haftalarda neler olacak?