Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın yeni mesleği hazır, Erkenci Kuş olmasa da olur!

Can Yaman’ın yeni mesleği hazır, Erkenci Kuş olmasa da olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, kuşkusuz Erkenci Kuş dizisindeki rolü sayesinde son 1 yıldır magazin gündeminden düşmeyen bir isim.

Popülerliğini katlayarak artıran sadece ülkemizde değil yurt dışında da milyonlarca kişiyi Can Divit karakteri sayesinde kendine hayran bırakan Can Yaman, bu süreçte sosyal medyada diziye verdiği destek ile de takdir edildi.

Erkenci Kuş dizisindeki ekip bilincini sosyal medya hesabındaki paylaşımlara da yansıtan, profesyonel şekilde dizisinin başarılı olması için her yolu deneyen Can Yaman, 2 bölüm sonra ekrana veda edecek.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçileri ile etkileşimde kalmaya özen gösteren Can Yaman, fotoğraf çektiği pozunu paylaştı.

2 saat içinde 320 binden fazla beğeni alan paylaşımda dikkat çeken detay Can Yaman’ın bu işi de çok profesyonelce yapıyor olmasıydı.

Yaman dizi oyunculuğu yerine fotoğrafçılık üzerine de yapabileceği çok şey var… Oyunculuktan sıkılır ise ünlü oyuncu fotoğrafçılık konusuna profesyonelce eğilebilir.

İşte Can Yaman’ın paylaşımı:
?☀️

Can Yaman'ın yeni mesleği hazır, Erkenci Kuş olmasa da olur! 7