Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın yeni reklam kampanyasının fotoğrafları sosyal medyanın dilinde!..

Can Yaman’ın yeni reklam kampanyasının fotoğrafları sosyal medyanın dilinde!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kariyerine bir süredir İtalya’da devam eden Can Yaman, haziran ayında yeni bir anlaşmaya imza atmış ve dünyaca ünlü otomobil markasının İtalya yüzü olmuştu.

Reklamı oldukça ses getiren Yaman, yeni reklam için kamera karşısına geçti. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabında paylaştığı yeni kampanya fotoğrafları büyük ses getirdi.

Instagram’da 10 milyon takipçisi bulunan oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce yorum yapıldı. Fotoğraflar, oyuncunun İtalyan ve Türk hayranlarını çılgına çevirdi.

Can Yaman'ın yeni reklam kampanyasının fotoğrafları sosyal medyanın dilinde!.. 8

Can Yaman Türk televizyonlarında son olarak Bay Yanlış isimli dizide Özge Gürel ile rol almıştı. Kendisini asıl şöhrete kavuşturan bir önceki dizisi Erkenci Kuş’ta, Demet Özdemir ile başroldeydi. Bu dizideki fiziksel değişimi ile büyük dikkat çeken oyuncu, kaslarıyla ön plana çıktı.

Can Yaman'ın yeni reklam kampanyasının fotoğrafları sosyal medyanın dilinde!.. 9

Dizinin pek çok ülkeye satılmasıyla Can Yaman’ın ünü de arttı. Özellikle İtalya’da büyük bir ilgi gördü. Bu ülkeden aldığı teklifler sonrası İtalya’da 2 yıldır çeşitli reklam filmlerinde rol alan oyuncu dizilerde oynadı ve bazı markaların yüzü oldu.

Yaklaşık 2 yıldır Türk televizyonlarındaki dizilerde rol almayan oyuncu bu arada İtalyan televizyonuna bir dizi çekti.  Geçtiğimiz aylarda Disney Plus ile anlaşma yapan oyuncunın platform için çekilecek El Turco isimli bir dizide oynayacağı biliniyor.