Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde öyle olaylar var ki, oyuncuların da psikolojisi alt üst oluyor!

Yalı Çapkını dizisinde öyle olaylar var ki, oyuncuların da psikolojisi alt üst oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde kötü sahnelerden sonra oyuncuların kendi kendilerini rehabilite ediyor! Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamlarının en sevilen yapımı oldu ve 2022-2023 sezonun da en iyi reytinglerini elde ederek müthiş bir başarı yakaladı. Dizinin kadrosunda yer alan isimlerden birisi de Beril Pozam.

Genç oyuncu, 2022 yılında önemli bir çıkış sergiledi. Önce Baba isimli Show TV dizisinde izlediğimiz oyuncu, ardından da Yalı Çapkını dizisine Suna rolüyle katıldı. Bu sezon başarı çıtasını çok yukarıya taşıyan hikayesi ve oyunculuk performansları ile Yalı Çapkını dizisi, tüm sektörün kıskandığı bir yapım haline geldi.

Beril Pozam da dizinin setinde yaşananlarla ilgili bazı detayları Onedio’nun youtube kanalındaki programda açıkladı. Hayranlarından gelen soru üzerine sette en çok Diren Polatoğulları ile Doğukan Polat’a güldüklerini ve onların sahnelerini çok sevdiğini anlatan Beril Pozam, sette çok eğlenceli bir ortam olduğunu anlattı.

Yalı Çapkını dizisinde öyle olaylar var ki, oyuncuların da psikolojisi alt üst oluyor! 7

Ünlü oyuncu, “Çekerken çok eğleniyoruz” diyerek bir klişe olarak ifade edilen bu sözün Yalı Çapkını setinde de yaşandığını anlattı.

Beril Pozam, sette kötücül olarak tarif edilen sahneler çekildikten sonra birbirlerini rehabilite ettiklerini şu sözlerle anlattı:

“Biz çekerken eğleniyoruz, hatta en karanlık, kötücül sahnelerde bile birbirimizin hüznüne ortak oluyoruz. Birbirimizi eğlendiriyoruz ki, o yüklerle eve dönmeyelim diye. Bu da bence çok güzel bir şey. Biz eğleniyoruz genel olarak ekipçe.”

Seyran’ın kardeşi Suna olarak izlediğimiz Beril Pozam, canlandırdığı karakterden çok memnun. Suna’nın genç bir kadın olarak hayatı öğrendiğini anlatan oyuncu, karakter için temennilerini şu sözlerle ifade etti:

“Hayatı yaşıyor, keşfediyor, hissediyor. Bir yolculuğun içerisinde. İnşallah başına çok kötü şeyler gelmez. Ben Suna için umutluyum. Bence güzel şeyler yaşayacaktır. Çünkü akıllı bence Suna.”