Ana sayfa Dizi Haberleri 2022 yılında parlayan Merih Öztürk ile Yağmur Öztürk’e 2023 yılı yeni atv dizisiyle çok iyi gelecek!

2022 yılında parlayan Merih Öztürk ile Yağmur Öztürk’e 2023 yılı yeni atv dizisiyle çok iyi gelecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 yılı bazı oyuncular için çok olumlu geçti, bu isimler arasında Merih Öztürk ile Yağmur Öztürk de bulunuyor. Soyadı benzerliği ile de dikkat çeken iki genç kadın oyuncu, 2022 yılında çok iyi çıkış sergiledi. Merih Öztürk, Balkan Ninnisi isimli dizideki Jovanka karakteri ile beğeni topladı. Yağmur Öztürk’ü ise dizi hayranları tv8’de Erkan Meriç ile birlikte Yazgı dizisinde izleme fırsatı elde etti.

Hem Merih Öztürk hem de Yağmur Öztürk adına yaz döneminden bu yana büyük bir kariyer çıkış süreci başladı. Emre Bey ile Balkan Ninnisi dizisinde çok iyi partnerlik yürüten Merih Öztürk, daha bu dizinin finali gerçekleşmeden yeni dizi için anlaşma yapmıştı bile.

2022 yılında parlayan Merih Öztürk ile Yağmur Öztürk'e 2023 yılı yeni atv dizisiyle çok iyi gelecek! 8

Yapımcıların büyük dikkatini çeken ve bazı teklifler aldığı ortaya çıkan Merih Öztürk, atv’de yayınlanacak olan Tatlı Hayat, Acı Aşk isimli dizinin kadın başrolü oldu. Bir mahalle hikayesi olarak öne çıkacak olan dizide erkek başrol olarak Keremcem’i izleyeceksiniz.

Polis karakterinde Keremcem’i hayranları çok farklı bulacak gibi gözüküyor. Dizinin iki kadın oyuncusu da çok ilgi çekecek. Merih Öztürk hikayede Leyla karakteri ile yer alacak.

Tatlı Hayat, Acı Aşk isimli yeni atv dizisi bir dram hikayesi ve izleyiciler bu dizide çok farklı duygular yaşayacak. Dizinin ekibine dahil olan Yağmur Öztürk de yine etkili bir çıkış yapacak gibi duruyor.

2022 yılında parlayan Merih Öztürk ile Yağmur Öztürk'e 2023 yılı yeni atv dizisiyle çok iyi gelecek! 9

tv8 ekranında Yazgı isimli diziyle adından bahsettiren Yağmur Öztürk, 2019 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Sevdim Seni Bir Kere isimli dizi ile setlere adım atan oyuncu, ayrıca Acemi Anneler isimli günlük dizide de önemli bir deneyim elde etti. Son Nefesime Kadar isimli kısa süren dizide de izlediğimiz Yağmur Öztürk, ayrıca günlük dizi Yazgı’nın da kadın başrolü olarak büyük bir kariyer sıçraması yaptı.

Merih Öztürk ile Yağmur Öztürk ikilisi son 2 yıllık süreçte yer aldıkları projelerle öne çıktılar. Her ikisinin de soy adı gibi kaderleri de birbirine benziyor.

Tatlı Hayat, Acı Aşk isimli yeni atv dizisinin iki genç oyuncunun kariyerinde çok anlamlı bir yerinin olacağı da daha şimdiden gözüküyor.