Ana sayfa Dizi Haberleri Canan Ergüder, Menajerimi Ara’dan ayrılıyor mu, ara mı veriyor? Ay Yapım’dan açıklama…

Canan Ergüder, Menajerimi Ara’dan ayrılıyor mu, ara mı veriyor? Ay Yapım’dan açıklama…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazar akşamları Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde rol alan Canan Ergüder’in meme kanserine yakalandığı öğrenilmişti. Kulislere düşen haber sonrası Ergüder, sosyal medyadan konuya bir açıklama yapma ihtiyacı duymuş ve bir mesaj yayınlamıştı. Oyuncuya yaklaşık bir buçuk ay önce teşhis konulduğu ve ameliyat olduğu, tedavisinin de sürdüğü kısa bir süre önce kendi açıklamalarıyla da netleşti.

Canan Ergüder’in Feris karakterine hayat verdiği diziden, tedavisi nedeniyle ayrılıp ayrılmayacağı ise merak konusu oldu. Hayranlarını endişelendiren sağlık problemi nedeniyle tedavisi süren oyuncu, konuya da kısa bir cümleyle yanıt vermişti.

Ergüder, “Tedavimin izin verdiği noktaya kadar çalışabileceğim, son ana kadar çalışacağım. Bu da inşallah 3 bölüm daha olacak” şeklinde bir açıklama yaptı. Pandemi koşulları nedeniyle tedavisi sürerken riske girmemek için oyuncunun bir kaç bölüm daha dizide yer aldıktan sonra ayrılacağı anlaşılmıştı.

Canan Ergüder, Menajerimi Ara'dan ayrılıyor mu, ara mı veriyor? Ay Yapım'dan açıklama... 9

Ay Yapım’dan gelen açıklama ile Canan Ergüder’in diziden sağlık sebepleriyle gitmesinin, tamamen diziden ayrılması anlamına gelmediği şeklinde bir açıklama yapıldı.

Ay Yapım’ın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan bu açıklamada “Menajerimi Ara’nın Feris’i kıymetlimiz, sevgili Canan Ergüder 36. bölüm itibariyle tedavi amaçlı aramızdan  bir süreliğine ayrılacak. Ay Yapım ailesi olarakkısa sürede tedavisini tamamlayıp aramıza yeniden hızla döneceği günleri bizler de heyecanla bekliyoruz. En kısa sürede yeniden görüşmek üzere” sözlerine yer verildi.

Canan Ergüder, Menajerimi Ara'dan ayrılıyor mu, ara mı veriyor? Ay Yapım'dan açıklama... 10

Bu hafta 33. bölümü yayınlanacak olan Canan Ergüder, 3 bölüm sonra bir şekilde hikaye gereği diziden uzaklaşacak ama tedavisi ile paralel olarak yeniden diziye dönmesi de bekleniyor. Kemoterapi alacak olan oyuncunun bu dönemde çalışması zor olacağı için bir süre dizide olmayacak. Diziyle irtibatı koparılmayacak ve sağlık durumuna göre diziye katılacağı bölümler de olacak…

Canan Ergüder’in instagram sayfasından yaptığı açıklamayı da aşağıda görebilirsiniz…

 

Canan Ergüder, Menajerimi Ara'dan ayrılıyor mu, ara mı veriyor? Ay Yapım'dan açıklama... 11