Ana sayfa Sosyal Medya Caner Cindoruk ile kardeşinin benzerliği çok şaşırtıcı!

Caner Cindoruk ile kardeşinin benzerliği çok şaşırtıcı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin Volkan’ı olarak ekrana geliyor Caner Cindoruk. Başarılı oyuncu, bu diziyle kariyerinde bir başka dönüm noktası yaşarken, finale doğru giden dizideki oyunculuğu ile de çok konuşuluyor.

Kadın dizisinde oynadığı karakterle de hala akıllarda yer eden Caner Cindoruk, rol aldığı projelerle kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Bu arada sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla da gündeme geldi oyuncu.

Cindoruk, kendisi gibi oyuncu olan Münir Can Cindoruk ile verdiği pozla çok konuşuldu. İki kardeşin fotoğrafları, birbirlerine olan benzerliklerini de ortaya koymakta.

Münir Can Cindoruk en son, Fox TV’de yayınlanan ve sezona iddialı başlasa da ömrü fazla uzun sürmeyen El Kızı dizisinde ‘Ali Demir’ karakterini canlandırmıştı.

Caner Cindoruk, instagram hesabından paylaştığı aşağıdaki fotoğrafta iki kardeşin yan yana halleri görülüyor. Benzerlikleriyle dikkat çeken kardeşler, hayranlarını da şaşırttı.

Caner Cindoruk ile kardeşinin benzerliği çok şaşırtıcı! 8

Münir Can Cindoruk’un neredeyse abisinin daha genç halleri gibi durduğu da fotoğrafa bakanların malumu.. Cindoruk kardeşler, aynı mesleği paylaşan kardeşler olarak da dikkat çekiyorlar.

Birbirlerine çok bağlı olan Cindoruk kardeşler, fırsat buldukça bir araya geliyorlar. Bu fotoğraflarda da keyifli anlarından kareler yer alıyor.

Zaman zaman sosyal medyada birlikte pozlarını paylaşıyorlar ancak kardeş olduklarını bilmeyenler de ne kadar benzediklerine atıfta bulunuyor yorumlarında. İki oyuncunun kardeş olduğunu paylaşımlardan öğrenenler de duruma şaşırıyor tabii…

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Münir Can Cindoruk, 2008 senesinden itibaren Kelebek, İnsan Aldandı, Tuhaf Zamanlar, İçerdekiler, Dayan Yüreğim gibi birçok film ve dizide rol aldı.

Caner Cindoruk ile kardeşinin benzerliği çok şaşırtıcı! 9

Caner Cindoruk ve Münir Can Cindoruk’un bir de Taner Cindoruk isimli bir kardeşleri daha var…