Ana sayfa Dizi Haberleri Unutulmaz diziler Güneşin Kızları ve Güneşi Beklerken ile yıldızları parlayan iki oyuncu, aynı dizide buluşuyor!

Unutulmaz diziler Güneşin Kızları ve Güneşi Beklerken ile yıldızları parlayan iki oyuncu, aynı dizide buluşuyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan ve genç kuşak oyuncuların parlamasını sağlayan diziler arasında Güneşin Kızları ve Güneşi Beklerken dizileri, izleyenlerin hala unutamadığı yapımlar. Bu dizilerde rol alan isimleri şimdilerde başrollerde görmeye devam ediyoruz.

2013-2014 yılları arasında ekrana gelen Güneşi Beklerken dizisinde Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bürsin, Yağmur Tanrısevsin, İsmail Ege Şaşmaz rol alıyordu. Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı gençlik ve drama türündeki dizi, 54 bölüm yayınlanmıştı. Bu dizide oynayan genç oyuncular, şimdinin yıldızları oldular.

Aynı şekilde bir başka Kanal D dizisi Güneşin Kızları da dikkat çeken bir yapımdı. 39 bölüm yayınlanan dizide Emre Kınay ve Evrim Alasya’nın yanı sıra genç oyuncular Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Hande Erçel ve Berk Atan, dizi sonrasında çok konuşulan, dikkat çeken isimler olmayı başardılar. Haziran 2015 – Mart 2016 dönemleri arasında yayınlanan dizinin yıldızları da şimdinin çok konuşulan isimleri oldular…

Unutulmaz diziler Güneşin Kızları ve Güneşi Beklerken ile yıldızları parlayan iki oyuncu, aynı dizide buluşuyor! 9

İşte bu iki dizide rol alan ve şimdilerde başarılı oyunculukları ile beğeni toplayan iki isim, iddialı bir yapımda başrolde yer alacaklarıyla gündeme geldiler!

İki başarılı genç kadın oyuncu Yağmur Tanrısevsin ve Burcu Özberk’in, aynı dizide rol alacakları konuşuluyor! Henüz bu diziyle ilgili net bilgiler olmasa da kulislerde dillendirilen konu, hayranlarını da heyecanlandıracak bir gelişme…

İddiayı göre, yeni sezonda ekrana gelecek olan bir dizi için Burcu Özberk ve Yağmur Tanrısevsin’in ismi geçiyor. Her iki oyuncuya da teklif gittiği fakat henüz anlaşma noktasına gelinmediği konuşuluyor.

Unutulmaz diziler Güneşin Kızları ve Güneşi Beklerken ile yıldızları parlayan iki oyuncu, aynı dizide buluşuyor! 10

Sadece söylentisi bile iki oyuncunun hayranlarını sosyal medyada harekete geçirdi. Gelen yorumlara bakılırsa, bu iki ismin bir dizide rol almasını izleyiciler büyük bir heyecanla bekliyorlar…

Burcu Özberk, ilk olarak 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl’da rol almıştı ama asıl çıkışını Güneşin Kızları dizisiyle yaşamıştı. Ardından 2019’da yayınlanan ve başrolünü Çağlar Ertuğrul ile paylaştığı romantik komedi Afili Aşk ise kariyerinde büyük bir dönüm noktası oldu. En son ekrana Fox TV’nin Aşk Mantık İntikam dizisinde oynamıştı.

Unutulmaz diziler Güneşin Kızları ve Güneşi Beklerken ile yıldızları parlayan iki oyuncu, aynı dizide buluşuyor! 11

Yağmur Tanrısevsin ise ekrana ilk olarak 2012 yılında pis Yedili dizisi ile gelmişti ama asıl çıkışını Güneşi Beklerken dizisiyle yapmıştı. Tanrısevsin son olarak atv’nin Kalp Yarası dizisinde oynamıştı…