Ana sayfa Sinema Caner Cindoruk: “Onların istediği gibi bir oyuncu olmam”

Caner Cindoruk: “Onların istediği gibi bir oyuncu olmam”

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçerdekiler filminde rol alan ünlü oyuncu Caner Cindoruk, ayrıca ekranda Kadın dizisinde Sarp karakteriyle yer alıyor.

İçerdekiler filminin galasında konuşan Caner Cindoruk, Adana Film Festivali’nden ödül alamamış olmasını önemsemediğini söyledi.

İçerdekiler filmi Adana Film Festivali’nden 2 ödül almıştı:

-J üri Özel Ödülü: Hüseyin Karabey (İçerdekiler)
– Yardımcı Rolde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü: Gizem Erman Soysaldı (İçerdekiler)

Filmin başrol oyuncusu Gizem Soysaldı ayrıca 24. Nürnberg Türk-Alman Film Festivali’nden de “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünün sahibi olmuştu.

İçerdekiler filminin başrol oyuncusu Caner Cindoruk’un herhangi bir ödül almamış olması magazin gazetecileri tarafından oyuncuya soruldu.

Caner Cindoruk, “Hayatım boyunca hiçbir yaklaşımıma ne sahnede ne sinemada ödül almak için zaten yapmıyorum bu işi. Benim için önemli olan doğru duyguyu yakalamak, doğru çözümlemeler yapmak ve o rolün hakkını verebilmek, yaşatabilmek, o kostümü üzerime giymek. Öyle bir duygu yok, yani orada ödül almadım da öbür filmden öbür aldım… Bunlara takılırsak bir yerde onların istediği gibi bir oyuncu olup çıkacağımıza ben hiçbir yerden hiçbir ödül mekanizmasını ne önemsiyorum, ne de bir filmi ödül almak için yapıyorum” diye konuştu.

22 yıldır tiyatro sahnesinde olduğunu belirten Caner Cindoruk, bunun kendisi için büyük bir ayrıcalık olduğunu ifade etti.

Videodan galada yaşananların detayını bulabilirsiniz…