Ana sayfa Dizi Haberleri Caner Cindoruk’tan sonra Şükrü Özyıldız için de yurt dışında büyük fırsat çıktı!

Caner Cindoruk’tan sonra Şükrü Özyıldız için de yurt dışında büyük fırsat çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerinin yurt dışında gördüğü büyük ilgi sonrasında yepyeni bir süreç başlatıldı. Bu süreç, Türkiye’de üretilen bazı yapımların önce Latin Amerika’da izleyicilerle buluşmasını amaçlıyor. İşte bu noktada ilk örnek Maviye Sürgün isimli dizi oldu.

Fragmanları paylaşılan dizi Marmaris’te çekildi ve ilk olarak da Latin Amerika’da izleyicilerle buluşacak. Maviye Sürgün dizisinde Caner Cindoruk başrol erkek oyuncusu olarak öne çıkıyor. Damla Sönmez ve Serkan Altunorak’ın da başrolünde yer aldığı dizi ile birlikte Türk projelerinin Latin Amerika’yı ne kadar çok etkilediği bir kez daha ortaya çıktı.

Caner Cindoruk'tan sonra Şükrü Özyıldız için de yurt dışında büyük fırsat çıktı! 8

Latin Amerika izleyicisinin arzu ettiği hikayeler ve bu bölgede çok tutulan oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizilere gösterilecek olan ilgi yepyeni bir sürecin de tetiklenmesi anlamına geliyor.

Türk dizileri artık, yurt dışından gelen isteklere göre şekillendirilip, farklı coğrafyalarda yayınlanacak. İşte buna ikinci bir örnek daha geliyor.

Basında yer alan haberlere göre Şükrü Özyıldız’ın başrolünde yer aldığı yeni bir dizi için çalışmalar başlatıldı. O3 Medya tarafından hazırlanan Ajan isimli dizinin yine ilk önce Latin Amerika’da gösterileceği ortaya çıktı.

Kadın ve Sadakatsiz dizileri ile Latin Amerika’yı derinden etkileyen Caner Cindoruk, Maviye Sürgün dizisiyle yine bu bölgede adından söz ettirmeye başladı. Şimdi benzer durumu Şükrü Özyıldız da yaşayacak.

Caner Cindoruk'tan sonra Şükrü Özyıldız için de yurt dışında büyük fırsat çıktı! 9

En son Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri filmiyle dünya çapında geniş bir hayran kitlesine seslenen Şükrü Özyıldız, yeni dizi Ajan ile Latin Amerika’da popülerliğini artıracaktır.

Bu bölgede izleyicilerin çok tercih ettiği romantik komedi hikayesi olan Ajan dizisinde Şükrü Özyıldız’ın partnerinin kim olacağı da şimdiden merak konusu oldu.