Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim 10. bölüm fragmanları, özeti ve fotoğrafları!

Canevim 10. bölüm fragmanları, özeti ve fotoğrafları!

tarafından ker_def

Canevim dizisi yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Reytinglerinin düşük olması nedeniyle akıbeti merak edilen Canevim dizisi, yolculuğuna devam ediyor.

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı dizinin 10. yeni bölümü 5 Ağustos Pazartesi saat 20:00’de atv ekranlarında 10. bölümüyle yer alacak.

Peki yeni bölümde neler yaşanacak? 10. bölüm fragmanları, özeti ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

10.bölüm 1. fragmanı:

10. Bölüm Özeti:

“Ceylan’ın gerçekleri öğrenmesine engel olmaya çalışan Taylan, bu zor durumdan çıkmak için tehlikeli bir yola girer.

Yaptığı işbirliğinden oğlunun haberdar olmaması için elinden geleni yapan Feryal ise, bir yandan da istediğine ulaşamadığı için başka bir çözüm bulmaya karar verir.

Canevim 10. bölüm fragmanları, özeti ve fotoğrafları! 9

Feryal oğlunu, saplantılı Ceylan aşkından kurtarmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Ömer de Taylan’ı sevdiği kızdan uzak tutmak için riskli bir girişimde bulunur.

10.bölüm 2. fragmanı:

Taylan ise her zamanki gibi karda yürüyüp izini belli etmeyecektir. Ömer’in, Taylan’ı yok yere suçladığını düşünen Ceylan ise onu Taylan’dan uzak tutmak için bir çare bulur.

Canevim 10. bölüm fragmanları, özeti ve fotoğrafları! 10

Müjgan yüzünden yerinin açık edilmiş olması Elvan için büyük bir gerilim nedeni olur. Bir yandan da atölyede onu istemeyen kadınlarla mücadele etmek zorunda kalır.”

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.

Canevim 10. bölüm fragmanları, özeti ve fotoğrafları! 11

Canevim dizisinde Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı kadroda yer alan diğer oyuncular.