Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim 12. bölüm fragmanı izle! Ceylan, Ömer’i kovuyor!

Canevim 12. bölüm fragmanı izle! Ceylan, Ömer’i kovuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Canevim dizisinin 26 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 12. yeni bölümünden ilk görüntüler ortaya çıktı.

Taylan, Ömer’i kıstırdı ve ne yapacağı bilinmiyor. Ceylan, “Söylediği her şey doğru” diyerek acaba neyin farkına varıyor.Ömer, Ceylan’ı Taylan’dan korumaya çaba harcıyor.

Ancak Ceylan, “Git buradan diyerek” Ömer’i kovuyor. Ömer ise “Bize bunu yaptığın için çok pişman olacaksın” diyor. Ceylan ise Taylan’ın kıskacı altına iyice giriyor.

Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik ve Aras Aydın’ın başrollerinde yer aldığı Canevim dizisinin 12. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Canevim 11.bölümde neler yaşandı?

“Ömer, Taylan’ın gerçek niyetini Ceylan’a ispatlayabilmek için her şeyi göze almıştır.

Feryal, oğlunun şüpheli bir şekilde ortadan kaybolmasının arkasında Ömer’in olduğunu düşünmektedir.

Feryal’in Ömer’i takibi ve açıktan saldırıları Ceylan’ı büyük bir çıkmazda bırakır.

Taylan ile Ömer arasındaki güç savaşı devam ederken, Fikret ve Kristina’dan gelen bir haber herkes için dönüm noktası olur. Ceylan’ın gerçekleri öğrenmesi için son bir adım kalmıştır.

Ömer ve Taylan, ikisi için de zamanın kısıtlı olduğu bir yarışın içine girer. Elvan’ın geçmişinden gelen Zeki, peşindeki tehlikenin ne kadar büyük olduğunu ortaya çıkarmıştır.

Sezgin’in bu gizemli adamla ilgili soruları ve merakını geçiştirmeye çalışan Elvan, yaklaşan bu büyük tehdide karşı kendini korumak zorundadır. Öte yandan Müjgan’ın Yener’le ilişkisini öğrenen Melis, Müjgan’ı kendisi için avantajlı olacağını düşündüğü bir yola ikna eder.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme almakta.