Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim 3. bölümde Müjgan, büyük bir gerçekle yüzleşecek!

Canevim 3. bölümde Müjgan, büyük bir gerçekle yüzleşecek!

tarafından ker_def

İlk iki bölümüyle atv izleyicilerinin ilgi odağı olan CANEVİM, üçüncü bölümüyle 17 Haziran Pazartesi akşamı saat 20:00’de atv ekranlarına geliyor.

Usta oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla tüm aileleri ekran başında buluşturan dizi, duygusal ve heyecanlı sahneleriyle de ilgi odağı oluyor.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı CANEVİM’de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.

Canevim 3. bölümde Müjgan, büyük bir gerçekle yüzleşecek! 7

CANEVİM, hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenmiş bir ailenin çevresinde gelişen olayları anlatıyor.

“Aile yıldızlar gibidir… En çok karanlıkta parlar” sloganıyla dikkat çeken CANEVİM, özlediğimiz değerleri hatırlatıp ailelerin buluşma noktası oluyor.

CANEVİM’in 17 Haziran Pazartesi saat 20:00’de atv ekranlarına gelecek 3. Bölüm özeti ise şöyle:

“Taylan ve Ceylan’ın birlikte geçirdikleri büyük kaza herkesin üzerinde büyük bir etki yaratır. Feryal, Ceylan’ın oğlu için düşündüğünden çok daha kıymetli ve değerli olduğunu fark eder. Ömer ise uzakta olduğu için olup bitenden haberdar değildir. İnşaatta yanında çalışan Saffet’e yardım ederken kendisini büyük bir tehlikenin içinde bulur. Haksever Ailesi aynı gecede ikinci büyük sarsıntıyı yaşarlar. Ölümün kıyısına kadar gelen Elvan’ın yaralarını sarmak için tüm aile ve Hacı Anne’nin desteği çok önemlidir. Ancak Müjgan ve Elvan arasındaki artan çatışma Müjgan’ın büyük bir gerçekle yüzleşmesine neden olur.”

CANEVİM’in 3. Bölümü, 17 Haziran Pazartesi saat 20:00’de atv’de.