Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim 4. bölümde Ceylan’ı perişan eden yeni gelişme!

Canevim 4. bölümde Ceylan’ı perişan eden yeni gelişme!

tarafından ker_def

İlk üç bölümüyle atv izleyicilerinin ilgi odağı olan CANEVİM, dördüncü bölümüyle 24 Haziran Pazartesi akşamı saat 20:00’de atv ekranlarına geliyor.

Usta oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla tüm aileleri ekran başında buluşturan dizi, duygusal ve heyecanlı sahneleriyle de ilgi odağı oluyor.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı CANEVİM’de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.

CANEVİM, hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenmiş bir ailenin çevresinde gelişen olayları anlatıyor.

“Aile yıldızlar gibidir… En çok karanlıkta parlar” sloganıyla dikkat çeken CANEVİM, özlediğimiz değerleri hatırlatıp ailelerin buluşma noktası oluyor.

CANEVİM’in 24 Haziran Pazartesi saat 20:00’de atv ekranlarına gelecek 4. Bölüm özeti ise şöyle:

“Ömer’in telefonundan gelen veda mesajı Ceylan’ı perişan eder. Ömer’e bir türlü ulaşamaz. Ceylan, sevdiği adamın peşine düşerken, Taylan adım adım hedefine ilerlemenin keyfini sürer. Ömer ise içinde bulunduğu zorlu durumdan kurtulmaya ve Ceylan’a ulaşmaya çalışmaktadır.

Öte yandan Elvan’ın, Şevki’nin dükkanını yıkıp dökmesi aileyi yeni bir borç yükünün altına sokmuştur. Aile maddi sıkıntılarla boğuşurken, Ayşe’yle ilgili ortaya çıkan yeni bir durum hem hepsini çok üzer hem de Elvan ve Ayşe ilişkisine yeni bir duygusal boyut katar. Müjgan ise Ayşe’nin ablasının kızı olduğunu yeni öğrenmiştir. Bu olayın iç yüzünü anlamak için sorular sormaya başlar. “

CANEVİM’in 4. Bölümü, 24 Haziran Pazartesi saat 20:00’de atv’de.

4. bölüm fragmanı:

YAPIMCI- Ata Türkoğlu-Koliba Film

YÖNETMEN-Adnan Güler

SENARYO- Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura

OYNAYANLAR- Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın, Özgür Çevik, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı.

MÜZİK- Kalan Müzik

YAYIN TARİHİ- 24 Haziran Pazartesi 20:00 atv