Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim 8. bölümü geliyor, reytingleri düşer ise atv’nin hamlesi bir işe yaramayacak!

Canevim 8. bölümü geliyor, reytingleri düşer ise atv’nin hamlesi bir işe yaramayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Mayıs ayından bu yana devam etmekte olan Canevim dizisi reytingler noktasında bir türlü beklentileri karşılayamamıştı.

Ancak 15 Temmuz Pazartesi akşamı tüm kanallar 15 Temmuz Şehitleri Özel Programını yayınladığı sırada, atv uyanıklılık yapmış ve Canevim dizisini hiç ara vermeden ekrana getirmişti.

Bu hamle de atv’ye reytinglerde birincilik getirmişti. Ancak bu hamlenin Canevim dizisinin reytinglerinin yükseliş trendine girmesini sağlayıp sağlamayacağı meçhul.

Bu noktada 8. bölümün önemin büyük. 22 Temmuz Pazartesi akşamı Canevim dizisinin 8. bölümü şayet reytinglerde yine başarılı bir noktada olur ise, atv’nin uyanıklılığı dizinin kurtuluşu olabilir.

Canevim 8. bölümde neler olacak?

Canevim 8. bölümü geliyor, reytingleri düşer ise atv'nin hamlesi bir işe yaramayacak! 7

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı Canevim dizisinde ayrıca; Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.

Dizinin 8.bölüm özeti ve fragmanlarını haberimizde bulabilirsiniz:

“Vakfın davetinde yaşananlardan sonra, Ömer’in Ceylan için aldığı evi satışa çıkarması her şeyin gerçekten bittiğini gösterir. Sezgin ve Elvan, kötü sona engel olmak için onları barıştırmaya çalışırken bunun pek de kolay olmayacağını fark edeceklerdir.

Taylan’ın tüm davetliler önünde saldırıya uğraması, üstüne üstlük durumdan çok da rahatsız görünmemesi Feryal için bardağı taşıran son damla olur.

Ceylan’dan sonsuza kadar kurtulmak isteyen Feryal, bir yandan Taylan’ı korumak bir yandan da Ömer ve Ceylan arasındaki gerçekleri ortaya çıkarmak zorundadır.

Taylan ise Simla’yı da içine çektiği oyunla, Ceylan’a yaklaşmasının daha kolay olacağını fark etmiştir.

Atölyede işe başlayan Elvan’ın uzun süredir kapalı olan telefonuna ihtiyaç duyması, geçmişi ve ailesiyle ilgili korkularını gün yüzüne çıkarır. Müjgan ise davette tanıştığı Yener’le buluşurken, yanlış anlaşılmalara engel olamaz.”

CANEVİM’in 8. Bölümü, 22 Temmuz Pazartesi saat 20:00’de atv’de.

YAPIMCI- Ata Türkoğlu-Koliba Film

YÖNETMEN-Adnan Güler

SENARYO- Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura

OYNAYANLAR- Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın, Özgür Çevik, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı.